16. maj 2004 12:43
Ravno prav - zaradi 2x zmanjkanega toka na polovici prekinjenega, bo to kot nalašč za uvod. Hotela sem namreč napisati, da če od moža ne pričakuješ supermena, ampak mu pustiš čas, da naredi, kar od njega pričakuješ TAKOJ...................če od otrok ne pričakuješ izumiteljev penicilina in uživaš z njimi pri igranju skrivalnic vsak večer ( to je smeha )....................če zjutraj greš na delo z nasmehom in RESNIČNO ljubiš svoje delo......... potem si si všeč v svoji koži in jo ne čutiš kot oklep. ( tudi stresnega holesterola ni - tega ti tako ali tako ne zbije nobena dieta, ampak samo + gledanje najprej nase.) Naši so to že zaznali - če je mami o.k. je žurka. Če je mami preutrujena zaradi del, ki bi jih lahko storili oni - ni lepo. Vzamem si čas zase, ( in se ne počutim čiso nič krivo ) ki pa ga uporabim po moji želji - obisk frizerja, masaža, solarij in branje knjig ( ta bulše ). Ne obnašam se kot moje kolegice, ki se kot pubertetnice vedejo in mislijo ČE bom vitkejša me bo peljal ven na večerjo in ne bo gledal drugih. Bale !! Resnica je, da je žalostno videti otroke prekomerno prehranjene in na žalost tudi 9 letnike z previsokim holesterolom. Grozljivo....Mame naj raje oh kaj pa vem - vsi smo polni nasvetov. Pri nas je starejši ravnokar ZA VEDNO zapustil dom (ker::::::) Pred tem me je prosil naj ga za kosilo pokličem. Dan je lep in poln! Lumpica