21. apr 2004 10:03
preberite moje prvo sporočilo na 4. strani, ne moj odgovor na dragičko, ki je namigovala da so mame lahko sužnje, tisto je seveda zelo radikalno. d. je razumela poanto trdim, da otrok ni zato v hiši, da gre v klet ali v trgovino po ALKOHOL, ki ga sam seveda ne pije, da se bodo z njim zabavali neki starci, ki so tisti trenutek preleni, da bi si svojo rit sami porihtali. on od tega nima nič. ali pa da pere novi svetleči nesramno drag avto, ki je kaprica njegovega očeta. "ker sem jaz tako rekel, ti moraš pa ubogat..." brez realne razlage? noa, ti očitno znaš usmerjati in obrazložiti, velika večina ljudi pa ne. tudi moja mama ni. (mimogrede, kaj misliš z narobe obrnjenimi nogavicami, dragička? jaz vse perem narobe obrnjeno, a ni tako bolje?) a, seveda pa je smiselno da se vključi cela družina v zadeve ki zadevajo vse. recimo da olupijo in skuhajo krompir in otrebijo solato, ko pridejo iz šole, da bo kosilo prej... to bi mi bilo kot otroku popolnoma sprejemljivo, samo kaj, ko smo jedli v šoli. jasno, da se z vami čisto strinjam, vcibej, noa in suzanar. očitno vam to lepo uspeva in idelano bi si tako predstavljal tudi jaz. samo potem pa bereš (na tem forumu!), kako je ena skuhala to in to zdravo zadevo, pa hotela experimetirat v tej in oni smeri, pa se njeni samo zmrdujejo... joj, kako me to pogreje. ali si neumna ali kaj? kaj se sploh trudiš, če se samo usedejo in čakajo, kaj bo. pa kaj se imajo za zmrdovati? naj naredijo sami bolje ali pa naj bodo hvaležni, da jim nekdo kuha. če bi pa raje jedli stvari kot so v piceriji, pa naj grejo v picerijo, ti si pa vzami več časa zase. skupaj pa delajte potem to, kar vas vse veseli Sporočilo je spremenil(a) malan dne 21. apr 2004 10:08:39