20. apr 2004 14:34
drejček, seveda je vedno naval za takele meni se pa nekako ne zdi fer, da otroci opravljajo neka opravila pod mus. se še predobro spomnim mojega otroštva in mi niti na kraj pameti ni prišlo, da bi bilo kakaršnokoli gospodinjsko opravilo v moji domeni. za žepnino že mogoče, neko recipročno vzajemnost, sicer pa je spravit svoje stvari in svojo sobo v red popolnoma dovolj. a si ti hotu met otroke al jaz starše?! WC je kar hud zalogaj... še bolj kruto se mi zdi, ko vsake toliko večerjamo pri prijateljih, in ti vedno pošiljajo enega od sinov dol v klet po vino ali pivo. Halo? Mali zavija z očmi, ugovarjati pa si ne upa. Pa kaj ima on od tega? nekaj trpet za naše veselje... vedno imam slabo vest, ko pijem tusti kozarček sicer pri nas nimamo otrok, ampak če bi (bodo) bili, bi jih imeli zaradi lastnega veselja, ne za "sužnje". pa ne se zgovarjat na pravilno vzgojo. torej, midva od doma nisva prinesla nobene pametne "vzgoje", kako je treba pospravljati in kuhati, pa sedaj kuhava miljonkrat bolje in imava doma bolj urejeno, sploh pa zdaj, ko jim že gre malo na otročje... Sporočilo je spremenil(a) malan dne 20. apr 2004 15:14:04