16. jan 2015 13:19
beatrice je napisal/a: |
ojoj a ne bi raje še kaj skuhali .....
|
pa ne mule, prosim!!!!
Lp
cervus
16. jan 2015 13:19
beatrice je napisal/a: |
ojoj a ne bi raje še kaj skuhali .....
|
pa ne mule, prosim!!!!
Lp
cervus
16. jan 2015 13:56
Sicer so prazniki že mimo, ampak saj bodo prišli naslednji.
Loni Makaroni
16. jan 2015 14:03
Loni je napisal/a: |
Sicer so prazniki že mimo, ampak saj bodo prišli naslednji. http://vezal.si/vezi/2009/12/14/kuhanje-mule-
|
Loni , dober recept.
SMARTY1
16. jan 2015 15:02
Super
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
16. jan 2015 15:23
..bemu že kaj, to pa je recept leta, ali vsaj med prvih pet (zmaga še vedno tista torta z viskijem ... ali pa saherca ...)
mamamia
16. jan 2015 15:32
Ej, to pa je nekaj Loni! Sicer se sama ne oglašam dosti-razen, če je kaj komu za pomagat, da obvladam. Sem na Kulinariki dnevno in preberem vse. Včasih pa res ne vem kaj bi si mislila pri kakšnih komentarjih. Sicer je pa res, da je sto ljudi-sto čudi. Mi je pa ta portal tako, prirastel k srcu.
branka
16. jan 2015 16:13
Človek postane odrasel šele takrat, ko sprejme tudi drugačno mnenje in da ima tudi kdo drug prav, ne samo on sam. To trditev sem nekje prebrala, ni ravno čisto dobesedno prepisana in ne poznam avtorja, a z vsebino se strinjam.
Katrca11
16. jan 2015 22:25
Forum spremljam že skoraj 10l et,čeprav sem se registrirala šele pred kratkim.In se strinjam z avtorico. Pa ne mislim,da dobra kritika ni na mestu. Je pa dejstvo, da se med nami z leti prav na tiho povečuje prisotnost nestrpnosti. Enako dolgo spremljam drugi forum,ki naj bi bil najbolj obiskan pri nas-ampak v zadnjih dveh letih, je postal smetišče nestrpnosti in žaljivk. Dajmo ohranit vsaj Kulinariko na nivoju.
In ja,prijazna beseda pot najde.Delam s strankami dovolj let, da vem, da se to vsakič znova na koncu potrdi. Na žalost paje vedno več cinizma in razočaranih ljudi.Ki krivijo vse druge za svojo situacijo, samo sebe ne.
Rada berem vaše kulinarične zgodbe. Jutri bom spet kuhala po Kulinariki
emalisej
17. jan 2015 16:41
zzak1977 je napisal/a: |
Jaz razmisljam, kadar mi Vendelina nameni kako pikro. Ob tvojem pisarjenju prav nic.
|
Čakaj malo, jaz sem nice
Vendelina jr.
17. jan 2015 18:38
Kulinarika pač ni forum izbrancev, glede na število članov predstavlja dober prerez skozi slovenski narod. Je torej kar dobro ogledalo vsem, pa naj je to komu všeč ali ne, tu ne pomaga ne vzdihovanje ne cepetanje. Tole "oh, kako je bilo včasih vse drugače......." zveni že kar malo preveč oguljeno (in preveč znano, kar spomnite se, ko ste v mladosti tole poslušali!). Pred desetimi leti pač še ni vsakdo imel doma interneta in se sprehajal po virtualnih svetovih, zdaj ga pa ima, se pravi, da se tudi na forumih pojavi marsikaj, kar pred desetletjemi ni prišlo niti blizu tipkovnice. Pa ne zdaj zaradi tega jamrat, no.
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tiramisu
Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato