15. jan 2015 11:24
Jaz se pa strinjam z Levinjinim zapisom.
Sem tudi sama bila negativno presenečena nad napadom, katerega bi najmanj pričakovala, saj je tista članica precej aktivna in prepoznavna na forumu, me pa zanima, kako jo spremljajo njeni najbližji, če je tudi zasebno tak sršen.
No, to je zgolj en primer.
Pa velikorkat ne moreš prezreti kakšnega osornega in žaljivega zapisa, ker se nanaša na zadevo, katero si izpostavil (ali pa kdo drug) in ker enostavno ni jasno, čemu sploh napad.
Kultura vedenja velja povsod v stiku z ljudmi, naj si bo osebni, telefonski ali spletni. Na spletu pa si mnogi dovolijo veliko, preveč.
Podpiram to, da ima vsakdo pravico do mnenja, torej pričakujem tudi mnenja ostalih, ne pa žalitve, pametovanje, ponižanja, nadiranja, itd itd.
Vsi smo krvavi pod kožo, vsi imamo pravico biti. Nihče ni nekaj več od drugega.
Kulinarika in slaščičarstvo sta čudoviti vedi, sploh, ko človek ugotovi, kaj se še da naredit, dajmo si v tem (in ostalih temah) pomagat, ne pa se kregat in poniževat. Drži, da je ljudi vedno več, zato bi bilo tudi vedno bolj prav, da smo strpni en do drugega ter se tega učimo.
Vsevedi in tisti, ki si jemljejo pravico nad vsem stvarnim, bodo v tej temi seveda videli dodatno draženje in eksplodirali, ampak prav pa je, da se izpostavi problem. Mnogi portali oz forumi so postali žrtve takega vedenja, srčno in močno upam, da ta ne bo, ker sem s pomočjo receptov, mnenj in samoraziskovanja ravno s tem portalom posegla po tem, da moji znanci vedo, da bodo na podlagi jedi in še bolj sladic, ustvarjenih izpod mojih rok, jedli dobro.
Podarite sami sebi nasmeh!
anka