15. jan 2015 19:22
Lp od R.
15. jan 2015 19:22
Lp od R.
15. jan 2015 19:25
Ognjič je napisal/a: |
Jamrati, kako je bilo včasih lepo in je zdaj hudo, pa je enako, kot jamrati za lanskim snegom, ki se ne bo nikoli več vrnil.
|
Ogči ne klič hudiča sej veš, da ga ne maram...
Kolk pogrešam enega mojega kulslo prijatelja. Po moje bi začel takole: " E jeb..ga..."
jade
15. jan 2015 19:38
Uf mamamia kolk si mi dala dela, zdej pa študiram in študiram v katero skupino si mene dala...
jade
15. jan 2015 20:27
jade je napisal/a: |
Uf mamamia kolk si mi dala dela, zdej pa študiram in študiram v katero skupino si mene dala...
|
Ti ni vseeno, kaj?
Zate vedno - , pa za onega "e .ebi ga ..." tudi, pa za ...........................
mamamia
16. jan 2015 7:41
Blanchy je napisal/a: |
Ognjič je zadela žebljico na glavico. Tega, da bi bili vsi vsem všeč in da bi bili vsi prijazni, preprosto ni mogoče pričakovati. Vsak, ki komentira, pa itak z načinom, kako to prakticira, pove največ o sebi.
Jaz bom še vedno z veseljem prebirala teme, ki me zanimajo, tudi če bo kje letelo perje.
|
Všečni tako v realnem kot v virtualnem svetu, saj je slednji odraz reale.
vsem jezikavkam.
Loni Makaroni
kozamurnik
sporočila: 2311
16. jan 2015 10:25
Blanchy je napisal/a: |
Jaz bom še vedno z veseljem prebirala teme, ki me zanimajo, tudi če bo kje letelo perje.
|
Jaz imam tudi rada perje . Komentiram pa ne , sploh takrat ko ima kak aroganten petelin moralno podporo hudo imenitne...
murnik
16. jan 2015 10:54
Verjamem, da je bilo dobro mišljeno, ampak pozivati vse povprek, naj bodo prijazni, je enako učinkovito, kot pozivati vse povprek, naj vendar začnejo uporabljati lastno pamet: bob ob steno. Vsak na forumu nekaj prispeva, pač s tem, da doda svoj pogled, svoj način razmišljanja in svoj način komuniciranja. Nekateri so se pripravljeni iz tega kaj naučiti, drugi smejati, tretji zgražati - eni v smeh, drugi v jok pa na drevo, večini je pa vseeno. Dokler po svetu hodijo različni ljudije, bo pač tako in prav je tako.
Sonja
16. jan 2015 11:26
ojoj
a ne bi raje še kaj skuhali namesto zakuhali?
beatrice
16. jan 2015 13:16
beatrice je napisal/a: |
ojoj a ne bi raje še kaj skuhali namesto zakuhali?
|
Ob poplavi na pol pripravljene in do konca pripravljene hrane, hitre hrane in prigrizkov, smo se kuharice čisto pokvarile ...
mamamia
16. jan 2015 13:18
limnol, če še enkrat ponovim, da se strinjam s tabo? Samo jaz tega ne znam tako napisat
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bruschette s paradižnikom in kumarami
Jabolčne rožice