7. mar 2014 9:17
dari je napisal/a: |
To me spominja na čase vrtca mojih otrok.Bil je en fantek,ki je rad ščipal.Ni bilo kaj hujšega.A vzgojiteljica,ker je našega tudi ščipal,reče,ko pridem ,v vrtec temu fantku,da ga bo pa mamica od Simona vščipnila,seveda ga nisem a je pomagalo,ni več ščipal.
dari
|
In si pomislila, da se te je ta otrok potem bal in se morda skirval za omaro, ko si ti po svojega prišla v vrtec? Nikakor se ne strinjam, da straši otrok sami govorijo z otrokom, pa če je ta pe tako problematičen.
Tudi s tem se ne strinjam: da starš enega otroka na tak način govori z malčkom. To, če že, bi mu morala reči v prisotnosti matere, ne pa na samem s tako majhnim otrokom:
"Neka znanka je imela sina v vrtcu, stalno je hodil domov pobuškan in popraskan. Vzgojiteljice so povedale, da je v skupini en fantek, ki vsako priliko poišče, da se spravi na mirnejše otroke. Govorile so že z mamico, pa ni bilo uspeha.
Znanka je stvar rešila tako, da je napadalnega malčka pričakala pred vrtcem: "A ta je tisti, ki te stalno tepe in lasa in praska! Da takoj nehaš fantič s tem, drugače bom jaz tvojo mamico pretepla!"
Mamica je bila razgrajaču vedno v oporo, kaj pa zdaj? Grožnje ni bilo treba uresničiti in znankin sin je imel od tistega dne popoln mir."
Sem za način od jade. Take pozitivke težko srečaš. In kot pravi Lisa - začne se v družini.
mamamia