28. mar 2006 6:21
Krompir (kuhan, pečen) je škrob. Med OH bi bil v primeru, da pripraviš npr. krompirjeve svaljke. jankica
28. mar 2006 6:21
Krompir (kuhan, pečen) je škrob. Med OH bi bil v primeru, da pripraviš npr. krompirjeve svaljke. jankica
28. mar 2006 17:16
Jojmene, dekleta, tole je prava zakladnica idej in receptov - samo volje mi še manjka, da bi začela. A je ima slučajno katera preveč in bi mi malo odstopila? Blanchy
28. mar 2006 17:29
Blanchy, pošiljam ti 10 kg volje za hujšanje. Tako, sedaj jo imaš in se ne moreš več izgovarjati. Pozdrav od riba-ribica
28. mar 2006 20:46
No, zdaj pa imam! A da bi kar jutri začela??? O.K., bom pa poskusila (ampak vsaj toliko še moram počakati, da vidim, kaj se mi bo ponoči sanjalo). Bom sporočila jutri svojo odločitev. Blanchy
29. mar 2006 20:41
Hojla, tukaj sem, kot sem obljubila. Uspešno sem prekrmarila svoj prvi beljakovinski dan . Hvala, riba-ribica za tvojih 10 kg volje - upam, da ne bo prehitro pošla. Blanchy
29. mar 2006 21:06
Blanchy, če boš še kdaj potrebovala kakšno spodbudno besedo ali nasvet, se oglasi na forumu Ločevanje živil 90. dni. Prepričana sem, da ti bo všeč. Tudi meni je pomagalo, da sem dieto uspešno speljala do konca. moki Sporočilo je spremenil(a) moki dne 29. mar 2006 21:09:33
29. mar 2006 21:19
Blanchy, včeraj sem slišala eno zanimivo misel. "Vsi so vedeli, da ne bo šlo. Potem pa je prišel nekdo, ki tega ni vedel. Pa je šlo. Veliko dobre volje pri hujšanju vsem skupaj in lep pozdrav. menci
31. mar 2006 11:42
Zbegana sem. Prebrala sem da je sir nevtralno živilo, drugje pa spet da sodi k beljakovnskemu obroku. Npr naredim si recimo solato z dodatkom sira ( grška ) in zraven jem kruh ali se je to na OH dan. Kaj mislite ve? Zbegali so me tudi predlogi barbolinke ki predlaga k beljakoviskim obrokom kos črnega kruha. Prosim za vaše mnenje. dzoana
31. mar 2006 12:26
dzoana je napisal/a: |
Zbegana sem. Prebrala sem da je sir nevtralno živilo, drugje pa spet da sodi k beljakovnskemu obroku. Npr naredim si recimo solato z dodatkom sira ( grška ) in zraven jem kruh ali se je to na OH dan. Kaj mislite ve? Zbegali so me tudi predlogi barbolinke ki predlaga k beljakoviskim obrokom kos črnega kruha. Prosim za vaše mnenje. dzoana |
31. mar 2006 13:28
pozdravljene! Po nekaj mesecih sem spet pogledala tale forum - in "našla" nekaj starih znank! Pozdravljene Marjetka Cvetka, Rožica, riba-ribica, Maychi,....in da ne naštevam. Jaz sem zadnje čase pojedla malo prepogosto kos (žal ne košček) čokolade, tako da sem nekaj "dodala". Sedaj sem pa spet pametna in se držim pravil. Upam, da ne bo predolgo trajalo zbijanje nabranega. Pa ve, še kar hujšate, ali tudi le vzdržujete izgubljeno? Res ste pridne, vsa čast!!!! LisaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Fini mini Bamboloni
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko