12. nov 2006 7:32
Pozdravljene, kot boste opazile, sem na prvi strani. Moja izkušnja; če sem začela s 3MD januarja, februarja, nisem imela nobenih stranskih učinkov. Ko pa sem začela drugi krog septembra, sem tri leta zapored fasala karkoli: prehlad, virus, utrujenost. To pa kljub vsemu sadju, ki sem ga pojedla, litrom popite vode navkljub so mi pokale ustnice, bila sem razcvetena, kot bi pila kis. Pila sem zraven šumeče tablete kalcija z vitaminom C, pa ni bilo nič bolje. Potem sem začela še z Grenifit kapljicami. Te so močnejše za naš imunski sistem. Pomembno je samo to, da ko končate s 6-imi meseci nadaljujete tako, kot ste se v zadnjih mesecih navadile. Jaz se, šla 3x nazaj na staro. Prav imate, da to ni dieta, je le nov način prehranjevanja, tako kot Montignac, ki mi je celo bolj všeč. A pri obeh načinih se vrneš na staro stanje nazaj, če "grešiš". Nov način prehranjevanja naj bi bil za stalno. A mene tako zaskomina kdaj pojesti nepravo kombinacijo, pa še enkrat, pa še enkrat in ponovno sem iz št.40 na 44. No, pa naj vam ne pade volja, samo dosledne morate bit. Srečno Irena Sporočilo je spremenil(a) Irena19 dne 12. nov 2006 07:33:21