5. dec 2013 20:57
jade je napisal/a: | ||
Ne sekiraj se, jaz jih imam vsaj še 1x toliko...
|
To je pa pol že en dan prej treba naredit predizbor modelčkov, ki jih boš uporabila
5. dec 2013 20:57
jade je napisal/a: | ||
Ne sekiraj se, jaz jih imam vsaj še 1x toliko...
|
To je pa pol že en dan prej treba naredit predizbor modelčkov, ki jih boš uporabila
5. dec 2013 21:15
MMiklavževi...Moto piškoti,temni išlerji,breskvice,Madeira piškoti,kokosove praline,solzice..
lp goga
5. dec 2013 22:13
goga prečudovite slikice...a so vsi recepti iz baze??
danes sem napekla nekaj miklavževih piškotov..žal ni časa za več, ker sem cele dneve v službi. Jutri bo še nekaj na sporedu.
medenjaki
kokosove kroglice z čokoladno-kokosovo sredico
frizijske paličice
lp
ledenka_
6. dec 2013 7:09
Goga, mene pa zanima nadev v kokosovih pralinah.
Jaz sem včeraj nekaj čarala, pa so nastali tile marcipanovi sendviči.
pirnica
6. dec 2013 7:41
Gogad, zelo lepo narejeni in prezentirani. Respect.
Sweetie
6. dec 2013 8:12
Jaooo meni..pa kakšne biškoti so to..imam kar kompleks manjvrednostni ...Gogad prekrasno..in ideja ,da "predstaviš" biškot na obrnjem kozarcu je super..
Vrtejbenka
6. dec 2013 8:50
Čudovito!
Pa kdaj vam vse to uspe narediti??
Mogoče meni jutri uspe narediti kokosove kocke, mož si jih neizmerno želi :)
testeninca
6. dec 2013 16:54
Hvala...
Ledenka nekaj je iz coolinarike...http://www.coolinarika.com/recept/madeira-keks/
Pirnica...http://www.coolinarika.com/recept/bounty-cokoladice-ili- dobri,sočni...jaz sem zmrznila in potopila v čokolado..so je čokolada takoj posušila :)...jih pride dosti iz te mase in sem nekaj zmrznila..
lp goga
6. dec 2013 18:00
Hvala, Gogad. Razmeroma enostaven recept za minjone, zato ga bom vsekakor preizkusila.
pirnica
6. dec 2013 18:27
Ja super piškote pečete.
Pri men pa klasika- moji mehki medenjaki, ajdovčki. Na sliki pa ni hitrih kokosovih piškotov, ki so zelo dobri in istrskih cukarinov.
kattiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pirin kruh s semeni
Bruschette s paradižnikom in kumarami