22. maj 2013 14:13
aboyanasanna je napisal/a: |
Jaz sem imela 4 rodovniške kužke, tako, da mi ne bo noben rekel, da ne znam hranit, z papirji in dokumenti za informacijo....domača hrana je čisto v redu, riba, meso, zelenjava, jim ne more nič škodit........
Veliko ljudi hrani z domačo hrano.
|
Ja, potem pač pripravljaj hrano, kot ti ustreza! saj ti nihče ne "prodaja" briketov tule. Kvečjemu en cel kup linkov do strani z nasveti za domačo hrano smo ti dali ... ne vem, si sploh vse pogledala, prebrala?
Resnično ne razumem, kako bi še želela, da ti pomagamo? Če bi kdo od nas imel kak recept iz svojih izkušenj, bi ti ga verjetno napisal. Pač nimamo svojih receptov za brikete, bogpomagaj. Lahko pa ti kakšen svoj recept deliš z nami, mene zanima, kako sta s fantom naredila tele poskusne brikete :)
Če si se sama odločila, da z industrijsko hrano pač psov ne boš hranila, OK. Super, kje je problem? Če ji ne zaupaš, pač ne zaupaš, nihče od nas nima nič proti temu. Valjda boš ti sama najbolj vedela, kaj tvojim psom ustreza in kaj jim boš dajala, saj tega ti nihče ne oporeka.
Pa še nekaj - tudi če bi recimo jaz sama imela neke recepte za hrano, ki ustrezajo mojemu psu, vprašanje, če bi ta ista hrana ustrezala tudi tvojemu. Da ilustriram še bolj nazorno: recimo, da bi ti jaz tule napisala kup stvari, ki vsebujejo meso kunca in purana ... ti pa na koncu ugotoviš, da je tvoj pes ravno na ti dve vrsti mesa alergičen - kaj bi ti potem pomagali moji recepti?
No, tako boš pač morala iz tiste množice receptov, ki se jih da z googlom najti na spletu ali v knjižnicah ali pri različnih vzrediteljih, sama najti take, za ketere veš, da bodo za tvoje pse tapravi!
Mojca