22. maj 2013 17:53
mamaF je napisal/a: |
Pa še tale link, ti ga je sicer že ena članica nekaj strani nazaj pripela, pa si ga mogoče preskočila, si oglej: Glede na to, da je videti, da je gospa Neca, ki je vzrediteljica in lastnica tudi te spletne strani očitno velika poznavalka doma pripravljene hrane, sem prepričana, da bi ti znala veliko svetovati (vsekakor več kot mi "amaterji"), če si boš vzela čas in jo poklicala ali ji pisala. Glede na to, da sama že leta in leta pripravlja uravnotežene obroke za svoje pse, vključno z mladiči, bo imela zate zagotovo toliko koristnih informacij, da boš navdušena Kar pogumno!
|
Sem videla ampak moji kužki so mali in so zbirčni, tako, da če izberem neko hrano lahko, da jo ne bodo jedli
in morajo biti zelo drobni koščki v tej psarni gre za velike kužke, jaz imam pa težke 4, 5 kg, je kar razlika.....
Gre za malo pasmo, brikete sem pa poskušala, ker je redko, da jim je kaj všeč.... Rajši imajo domačo hrano, čeprav sem jih vedno hranila z briketi sem prišla samo do ene znamke briketov k jih imajo res res radi. Ker so zbirčni in veliko denarja zapraviš, da sploh vidiš kaj imajo radi. Kuhana hrana je pa dobra, jo imajo zelo radi.
To kar sem zmiksala obožujejo, ker niso briketi, niso iz trgovine... ampak je prava hrana.
Brikete pa ne mara iz trgovine... redko.
aboyanasanna
Sporočilo je spremenil(a) aboyanasanna dne 22. 2013 17:57
Sporočilo je spremenil(a) aboyanasanna dne 22. 2013 17:58