22. maj 2013 10:29
tedyka je napisal/a: |
Enako kot mamaF razmišljam že ves čas, ker malo vem kako se delajo briketi mislim, da jih je nemogoče narediti doma. Lahko pa pripraviš "mokro" hrano (samo potem bo to bolj podobno pasji konzervi) v razmerju kot ti svetuje Roncolino in potem porcije hraniš v zamrzovalniku. Kolikor se pa sama spoznam na te stvari svetujejo brikete ravno zato, da pes ne more izbirati med tem kaj bo in kaj ne bo pojedel ampak mora pojesti vse in tako dobi ustrezna hranila, minerale, vitamine in še kaj kar je nujno potrebno za njegov razvoj. V boljših zoo trgovinah najdeš vse sorte briketov, še bolje , lahko se obrneš tudi na kakšno veterinarsko ambulanto kjer hrano za hišne ljubljenčke tudi prodajajo in ti bodo svetovali katera hrana bo najboljša za tvojega psa s kakšnimi zdravstvenimi tegobami ali brez njih.
tedyka
|
ZOO JE SLABA TRGOVINA, v tej trgovini najdeš samo Hills, sem pa probala vse razne znamke, k sem vzrejala mladičke in sem jih imela 4 rodovniške mladičke, tako, da veliko več vem o znamkah kot nek veterinar..... še posebno pa za majo pasmi, pa ne rečem kaj vse sem poskusila naj naštejem ZNAMKE.....
trgovina MR PET, poznam celo zbirko briketov in to so ROYAL CANIN, PRO PLAN, AUKANUBA, TRAINER NATURAL, TAST OF THE WILD, N&D, ALMO NATURE.... še vse znamke tukaj, PEDIGREE, PRO NATURE, GRAN CARNO, ORIJEN, HILLS, PERSONAL TRAINER, FITNESS TRAINER, CANIDAE, ACANA.....
Pa ne rečem, da so to vse.
aboyanasanna