11. sep 2012 19:09
Vendelina jr. je napisal/a: |
...................................................... ..................................................... In zato, punce mlajše generacije, takole: Mi smo, poleg svojih čevljev, avtombilov, potovanj itd...plačevali tudi prispevke, ki so omogočili, da ste se ve došolale (do kod ste se pač). Nisem sicer najbolj prepričana, da je bil ta denar vedno najbolj učinkovito investiran, ampak bože moj. Poleg tega da jamrate in sitnarite, dajte tudi malo medgeneracijskega spoštovanja. Če hočete spoštovanje, ga morate tudi pokazati, pa jaz tega ravno ne vidim. Vidim predvsem veliko neartikuliranega jezikanja. In da bo mera polna - ja, res sem grozna: jaz seveda znam izračunati, proizvodno ceno ene kile kruha, vključujoč režijo in amortizacijo. Ni tako blazno težko, je pa res, da ni najbolj enostavno. Ker sem se tega naučila v tistih časih, ko sem imela 3 DEM na dan.
|
Matr, res je tole grdo rečeno, res je, da je res.
MiškaMiša, te.jcika ali Maxi25 a bi katera odprla novo temo " zakaj imam rad Vendelino jr.", meni mal nerodno, meni se zdi, da bi se jih kar nekaj oglasilo.
A ja, uno spoštovanje, medgeneracijsko, tudi že bo, a ne?
ežoj