25. okt 2013 8:25
Prvič slišim: http://www.24kitchen.nl/recepten/sloveense-yogurttaar
Dragon je verjetno pehtran.
trac
25. okt 2013 8:25
Prvič slišim: http://www.24kitchen.nl/recepten/sloveense-yogurttaar
Dragon je verjetno pehtran.
trac
25. okt 2013 9:35
Če translater ne laže je pehtran.
naor
25. okt 2013 20:50
ne laže
Sonja
25. okt 2013 21:20
Lepo prosim, če mi lahko kdo, ki ima SIOL ponudnika napiše na katerem kanalu je 24 ur kitchen po novi shemi, saj najbrž ga mi nimamo, pa vseeno, hvala, T.
tabu
25. okt 2013 21:37
tburgar je napisal/a: |
Lepo prosim, če mi lahko kdo, ki ima SIOL ponudnika napiše na katerem kanalu je 24 ur kitchen po novi shemi, saj najbrž ga mi nimamo, pa vseeno, hvala, T.
|
mi ga imamo na 65-pojdi čez vse kanale lepo po vrsti-je pa odvisno ali imaš standard, osnovno ali mega shemo-če se ne motim ga na osnovni shemi ni
lp
anibas
25. okt 2013 21:44
Limnol, meni je pa nizozemščina postala tako všeč. Pozorno poslušam in veliko že razumem. Nikoli si nisem mislila, da mi bo ta jezik prirasel k srcu. Kuharji imajo eno posebno moč.
naor
26. okt 2013 9:15
mi imamo siol in je na 300
lp, patricija
patricija
27. okt 2013 9:55
naor je napisal/a: |
Limnol, meni je pa nizozemščina postala tako všeč. Pozorno poslušam in veliko že razumem. Nikoli si nisem mislila, da mi bo ta jezik prirasel k srcu. Kuharji imajo eno posebno moč.
|
Ne morem pomagati, meni se še vedno zdi grozna za uho. Mogoče bi pa morala poskusiti s kuharjem...
Sonja
27. okt 2013 14:06
Večkrat glej Rudolpha!
naor
29. okt 2013 6:59
Naor tako ja, večkrat gledati Rudolpha, kaj govori, je potem postranskega pomena. Sicer pa jaz obvladam že nekaj nizozemskih besed, pa so mi kar simpatične.
karaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bretonske palačinke
Hrustljav rogljiček s sladoledom