22. okt 2013 14:12
brenner dobiš tudi pri nas za kupit, jaz ga imam že nekaj časa (predvsem za creme brulee pride prav, oziroma za karkoli karamelizirat).
mamamia
22. okt 2013 14:12
brenner dobiš tudi pri nas za kupit, jaz ga imam že nekaj časa (predvsem za creme brulee pride prav, oziroma za karkoli karamelizirat).
mamamia
23. okt 2013 7:32
Pirnica, točno to. Hvala ti.
Mamamia, kje pa si kupila brenner? ( Se oproščam za napačno napisano"prener"...)
kara
23. okt 2013 16:02
Brenner nov,original zapakiran,prodam,lahko na zs
nickMax
24. okt 2013 8:59
Rudolph je spekel tudi slovensko potico (http://www.24kitchen.nl/recepten/walnoot-potica), malo smešno je bilo, ker je izgovarjal kot 'putika'. Z nadevom bi bil pa lahko tudi malo bolj radodaren.
trac
24. okt 2013 10:39
Šment, tu je pa res škrtaril! Mogoče bi mu pa morali poslati sliko ene poštene slovenske potice s pozdravi Kučinarične Slovenije.
Sonja
24. okt 2013 11:37
Po mojem bi bolj zažgalo, če bi mu poslali kar potico... lp, proxima
24. okt 2013 22:29
kara je napisal/a: |
Pirnica, točno to. Hvala ti. Mamamia, kje pa si kupila brenner? ( Se oproščam za napačno napisano"prener"...)
|
Jaz sem ga sicer dobila za darilo, imajo pa ga v trgovinah 1001 in en dar, pa Dota in podobnih, morda celo v kakšnem super Mercatorju, Sparu, v Leclercu ...
mamamia
25. okt 2013 7:03
Bom šla v akcijo. Hvala Mamamia.
kara
25. okt 2013 7:41
kara: tudi v Millerju sem ga vidla, takega manjšega.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svaljki v curry omaki z ohrovtom
Lečin curry s kruhovimi cmoki