24kitchen

Johanna  

član od: 14.5.2013

sporočila: 377

2. jun 2013 13:08

Kresnica, poglej na 26. stran, je anibas prilepila link.

Johanna

tinca  

član od: 3.9.2001

sporočila: 907

3. jun 2013 9:25

ČE kakšna želi, lahko tudi doma skeniram, saj zadevica je majhna.

Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca

rdkapica  

član od: 31.7.2006

sporočila: 1569

3. jun 2013 10:33

Ali so snemali?

Ali bo na TV kakšna oddaja - repotraža?

rdkapica

anibas  

član od: 21.12.2006

sporočila: 497

3. jun 2013 10:48

kresnica je napisal/a:

kako bi mi prišli do kakšnih receptov v slovenščini!?

kresnica

http://ow.ly/user/24Kitchenslo

anibas

Cupika  

član od: 10.5.2007

sporočila: 25

4. jun 2013 7:36

Moram povedati, da je tudi mene ta kuharski program popolnoma prevzel in skoraj čisto vsak dan ga gledam. Najbolj sta mi všeč Jamie Oliver in tisti Avstralec, katerega imena se ne spomnim.

http://cupikasprojects.blogspot.com/

MBrando  

član od: 4.8.2011

sporočila: 2308

4. jun 2013 14:12

Cupika je napisal/a:

Moram povedati, da je tudi mene ta kuharski program popolnoma prevzel in skoraj čisto vsak dan ga gledam. Najbolj sta mi všeč Jamie Oliver in tisti Avstralec, katerega imena se ne spomnim.

http://cupikasprojects.blogspot.com/

Bill je ime gospodu. Vedno nasmejan, pozitiven in vesel. Meni deluje malo tako, kot da bi bil na pojoči travici, a s tem ne mislim nič slabega. Le vedno se smeji,je urejen kot se šika in čisto drugačen od večine. Nekaj posebnega skratka. 

Sam pa obožujem Rudolfa ter Two greedy Italians, katerih dveh knjigo sem že prebral dolgo nazaj in me je čisto prevzela. No, pa saj veste da sem straaaaaasten oboževalec Italije/kuhinje/ljudi/tradicije/kulture.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

pekoča paprika  

član od: 25.7.2011

sporočila: 50

4. jun 2013 15:13

Mi lahko kdo prosim pomaga'? Na zgoraj omenjeni strani z recepti iz 24kitchen http://ow.ly/user/24Kitchenslo bi rada poiskala  recept za chocolate-frambozentaart (se pravi čokoladno-malinovo torto), ki jo je Rudolph pravkar naredil, sem pa zamudila začetek oddaje. Recept sem našla na nizozemski strani, nizozemščine ne obvladam, googlov prevod pa ni najboljši ...

Moram čez vseh 120 strani, da najdem recept ali je kje skrit kak iskalnik, pa ga jaz ne vidim?

Hvala za pomoč!

pekoča paprika

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

4. jun 2013 15:39

Strani ni 120, ampak jih je samo 12, na vsaki 10 receptov - teh je torej 120. To pa ni taka ogromna cifra, da jih ne bi mogla preletet. Ni mi pa nekaj jasno - rekla si, da je pravkar naredil to torto - najmlajši recept na tem linku pa je star osem dni. Po moji logiki bo treba počakat par minut, da se recept naloži - edino, če nisi gledala kake prastare oddaje ali pa jaz nič ne kapiram.....

lp

cervus

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

4. jun 2013 16:07

Pa saj za recepte so googlovi prevodi čisto v redu, saj menda v grobem veš, za kaj gre, a ne? Tu pa tam kako besedo lahko tudi uganeš. Je pa stvar dostikrat lažje razumeti, če nizozemščino daš prevesti v angleščino ali nemščino, kar pač bolj obvladaš, od tu dalje se pa po potrebi tudi sama prebiješ.

Sonja

pekoča paprika  

član od: 25.7.2011

sporočila: 50

4. jun 2013 17:27

Elaphus, ne vem, če sem gledala staro oddajo. Gledala sem tisto, ki je bila danes na 24kitchen ob13:25. Sicer res vliko ponavljajo. Aja, 12 strani, ne 120... to bom pa zmogla, sem bolj na hitro gledala...

Limnol, Googlovi prevodi so mi v redu, če oddajo gledam, potem mi je vse jasno. Hvala za nasvet, bom si prevedla v nemščino ali angleščino, bo najbrž bolj "normalno".

lp,

pekoča paprika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti