5. mar 2012 15:30
callum je napisal/a: |
Hmm - pa se ti zdi pametno da ustavljaš? S tem Insanityu podreš MaxInterval koncept, pa še vadba se ti zavleče. Glede na to, da že dosti spreminjaš samo vadbo - bodi pazljiva, da ne boš razočarana nad rezultati. Raje kot da ustaviš video in se spočiješ se poskusi ustavit za par sekund in takoj nadaljuj ali še bolje, ko se približuješ svoji odpovedi malo prej prilagodi vaje - recimo iz sklec greš v ženske sklece ali se manj spuščaš ali pa iz moving pushups - greš v moving "hand walks",... To je bolje od prekinitev. Pa ne zameri pisanja - karkoli narediš je +. callum |
Nic ne bom zamerila, prej obratno ... mi je vsec ce dobim tako vzpodbudno brco v tazadnjo vsake toliko ... ha ha.
Sama, ko se ustavim, je predvsem zaradi zeje in ta moja pavza traja med 5 in 10 sekund (oz. ce dobro pomislim, sem blize 5 kot 10). Imam ta problem, da sem med temi vajami ekstremno zejna. In ko je na vrsti Pure Cardio, ko delas vaje enih 20min brez vsakrsnega prestanka, imam obcutek, da sem groooooooozno zejna. Ze tako ali tako, med temi vajami izpraznem flaso vode od 1.5l.
Hmmm ... glede sklec pa sem se vedno na "zenskih" ... zal. Imam presvoh zapestja (se posebej levo, ki je bilo nekoc poskodovano in posledica je ta, da je dosti manj mocno, kot pa desno), nikakor se ne morem obdrzat, ce delam prave sklece, je pa res, da tudi ce delam "le" zenske sklece, sem opazila, da se zadnjih nekaj vaj/dni, spustim vedno nizje, pa tudi hitreje jih naredim.
Res pa je, da vaje ne delam 6x na teden, ker ob sobotah ne morem delati vaj (zivimo v bloku in ob sobotah je spodnja soseda doma in ji ne morem skakat po glavi). Zato zdaj delam vaje po 5x na teden. Vem da bi bilo boljse 6x, ampak je vseeno bolje, kot ce bi jih delala se manj kot 5x.
Edini problem imam se glede prehrane, tukaj se se vedno malo lovim. Tehtam se ne vec, ker se mi je prvi teden teza vsak dan dvignila za 100-200g (tudi vec) in da ne bi izgubila volje, se ne tehtam vec!
Ta teden delam vaje se do cetrtka, potem dobim za deset dni na obisk tasco, ki je bolj antidieta, antihujsanje, antivsekarjepovezanossportominmiganjem, zato bom teh deset dni prekinila Insanity, bom pa vsak drugi dan pretekla 10km. Upam, da ne bom s to prekinitvijo naredila prevec skode, ampak razmisljam se, ali naj po tascinem odhodu lepo nadaljujem dalje po vrsti, ali naj zadnji teden ponovim ali naj grem vse od zacetka? Tvoje mnenje?
urska