Smem prosit?

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4551

27. jan 2012 0:19

Že par dni prebiram, se strinjam s tem, ne strinjam z onim, pa z nekom delno, pa z drugim skoraj v celoti, pa potem še sama s sabo ne, pa....edina rdeča nit je misel, ki mi ropota po ovinkih možganov:

"Človek je razumna žival, ki se vedno razjezi, če terjamo od nje, da ravna skladno s tem, kar veleva razum."

(Oscar Wilde)

lp

mzm

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

27. jan 2012 4:33

Ne vem, kako se vam ljubi jokati za starimi časi, namesto da bi si danes in jutri naredili lepa.

Razpizdi me, ko se spravljate na Jerneja. On nam je omogočil "outlet" po katerem prav fino komuniciramo. Njemu se ni treba opravičevati za vašo užaljenost. Tisti, ki postavljajo največ vprašanj bi se lahko zavedali, da bodo dobili direktne odgovore od enih in od drugih samo idejo, kako pristopit k problemu. In potem so užaljeni, če se kdaj obregnemo.

Ne pozabite, da je tole, zaenkrat 10 stransko temo s samimi prepriri, začela ravno Frina.

Življenje je prekratko, da bi ga živeli samo kot tragedijo. Želim ti vsaj malo miru in veliko .

Vanja

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

27. jan 2012 7:49

Vanja_v_ZDA je napisal/a:

...Ne pozabite, da je tole, zaenkrat 10 stransko temo s samimi prepriri, začela ravno Frina...

Vanja

No, v vseh desetih straneh jaz najdem samo dva prispevka, ki bi se rada prepirala. Kje ti vidiš deset strani samih prepirov?

Sem pa očitno res butasta, da ne vidim...

Issi

darjuška  

član od: 4.7.2005

sporočila: 1188

27. jan 2012 8:09

Vanja_v_ZDA je napisal/a:

Ne pozabite, da je tole, zaenkrat 10 stransko temo s samimi prepriri, začela ravno Frina.

Življenje je prekratko, da bi ga živeli samo kot tragedijo. Želim ti vsaj malo miru in veliko .

Vanja

Ko berem tole vidim, da nas večina, ki smo sodelovali v teh desetih straneh "prepirov" govori drug jezik. Pa sem mislila, da govorimo istega.

http://www.mojalbum.com/tajda

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

27. jan 2012 9:02

In jaz sem, ko sem prebrala naslov teme, pričakovala temo o plesu ...

Atina

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

27. jan 2012 10:53

Atina, saj plešejo, saj plešejo.... Nekateri so na poskok, drugi so ubrali mazurko, tretji stopajo s trdimi, odločnimi koraki tanga, pa se potem, kot pri tangu, čisto raznežijo in podajo vrtnico, ki so si jo vzeli izmed zob, nekateri so vrtijo v gracioznem taktu dunajskega valčka, če pa pozorno prebereš, pa vidiš, da tudi obredni ples Samoancev ne manjka.

lp

cervus

lučica  

član od: 28.10.2010

sporočila: 174

27. jan 2012 11:00

Atina in elaphus

Glede komentiranja vsega tega doganjanja v tejle temi, bom modro tiho.

lučica

Mygrace

sporočila: 6506

27. jan 2012 11:16

Tudi jaz sem mislila, da bo "Smem prosit?" en krasen klanjam se....pa poklon, pa polpoklek...pa spremstvo nazaj do mize....skratka, nekaj radostnega, lahkega...

ampak na koncu Frina zafrkne in reče: Eden drugmo ognja dajmo!

In evo ti ga na:

Mygrace

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4551

27. jan 2012 11:40

Hehe, tudi ognjeni ples je lahko zanimiv.

Sam ogenj je pa tako ali tako ena najstarejših, najpomembnejših človekovih iznajdb

lp

mzm

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

27. jan 2012 12:44

mišzmoke je napisal/a:

Sam ogenj je pa tako ali tako ena najstarejših, najpomembnejših človekovih iznajdb

Nak, ni iznajdba. Samo uporaba ognja bi to lahko bila.

rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti