10. jan 2012 22:14
Tinca s svojo kastrolco je bila ena prvih, ki sem si jih zapomnila na tem portalu.
Atina
10. jan 2012 22:14
Tinca s svojo kastrolco je bila ena prvih, ki sem si jih zapomnila na tem portalu.
Atina
11. jan 2012 11:45
Jaz sem predelala dva vzglavnika - nekje na mere 60x60, z manj polnila. Oba otroka sta se navadila, da sta na njem zaspala, jaz pa sem jih lahko brez težav prenašala z vzglavnikom vred, v posteljico, kamor koli - nikoli se nista zbudila. Sin, ki je star sedem let, ga ima še vedno na postelji (za rezervo...)
Brgita
11. jan 2012 22:12
Jaz sem imela pri hčerki eno spalno vrečo za v voziček, sposojeno (pri naslednjih dveh je nisem imela). Fajn je bila zato, ker je imela tudi pod glavo blago (navadna spalna vreča se konča pri vratu). Tako je bilo premikanje v posteljico enostavno (Brgita, si me spomnila s svojim vzglavnikom na tole :) ). Zaspala je pri meni, potem pa sem jo prestavila v posteljico.
Atina
12. jan 2012 18:59
barbara9 je napisal/a: |
Ljubezen, veselje, mir in občutek varnosti v maminem naročju. |
........ IN OČKOVEM !!!!!!!!!!!!!!!!
holdada
12. jan 2012 20:49
Le kaj bi mi brez tvojega cyber kričanja in klicajev...
Viva MeierKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bananin puding z vanilijevimi rogljički
Lazanja v slow cookerju