8. jan 2012 23:55
Z ženo sva "gor spravila" dva otroka, zdaj že moža. Noben od njiju ni spal z nama v postelji, razen kadar smo se crkljali, na primer ob nedeljskih jutrih. Spomnim pa se, da prvi sin ni prav zadovoljno spal v svoji posteljici poleg najine in je bilo nekaj težav. Njegovo provizorično posteljico sva prestavila na drugo stran najine postelje, da bi ponoči dežural jaz. Ampak od tedaj je sin spal skoraj celo noč. Jaz pa tudi, zelo zadovoljen. Kasneje sva ga prestavila v njegovo sobo, ampak vprašanje, zakaj je ob moji strani zakonske postelje spal bolje, je ostalo neodgovorjeno. Zgodba se je skoraj identično ponovila z drugim sinom. Na ženini strani se je zbujal in delal težave, kasneje na moji strani pa ne.
Leta zatem je nek bioenergetik premeril najino spalnico in ob vseh različnih črtah geopatogenih sevanj, ki jih je zarisal, se je izkazalo, da sta otroka na začetku spala na vozlišču teh sevanj. Nekateri v to verjamejo, drugi ne. Ni treba takoj poklicati vseh mogočih bioenergetikov, prestavi posteljico, vsaj za kakšen meter. Prestavi jo na drugo stran svoje postelje, opazuj rezultate.
Kar sem zapisal, je izključno rezultat lastne izkušnje.
LP
booris