2. jan 2012 21:11
carsolina in andreja m zahvaljujem se vama za vajine dobre besede...za tisto gospo z njenim nevem kakim obnašanjem pa res ne najdem nobenih besed. nevem zakaj mora pol komentirat, če nima nobenega mnenja oziroma predloga...tudi jaz marsikaj preberem, pa če komu znam svetovati tako kot pač prosi za pomoč mu enostavno lepo svetujem, ne pa da stresam slabo voljo naokoli in ljudi žalostim z neumnimi in neumesnimi komentarji...pač se ženska nauči zadržati, če ti pa to negre, potem enostavno nisi za na takšne forume...!!
tortica bo pa borovničeva in jagodna, vrjetno bom naredila:biskvit,jagodna krema, temen biskvit, borovničeva krema in biskvit...ker jo je punca naročila za njenega fanta, ki ima 30 let in je električar...bom tudi okrasila nekaj v takem smislu...
aja pa ker sem napisala da nisem dolgo v tem fohu ali kako se že reče...ja v ekonomski šoli se res nismo učili kako se torte peče pa take reči, žal! ;) to je izključno moje lastno znanje in sem bolj kot ne samouk...uspeva mi pa zaenkrat zelo dobro. če pa kaj zaškriplje pa se obrnem na kulinarično slovenijo, ker vem da je tukaj veeelikooo oseb ki z veseljem pomagajo, in pa tudi nekaj takih kot ste verjetno sami opazili...
mojcazala