Se gremo potepat?

neznan uporabnik

28. avg 2011 23:20

O načelnosti - po enem letu sem se v post podpisal z Jakob. To je moje pravo ime. Preverljivo, ko plačujem račun za pluska in ostalo.

Si ti rimljanka toliko načelna, da nekoga obtožiš tečnobe, nekorektnosti in se podpišeš s pravim in preverljivim imenom. Upaš bit tako načelna. Ker sadit sončnice 11 let je brezveze.

Jakob - Multivitamin

multivitamin

neznan uporabnik

29. avg 2011 0:11

In čeravno je kičasto se sliši razlika. Prvana oder pride Paige, poslušaj kako izgovorit, pol se pridruži Boyle. Razlika je za nešolano uho skoraj neopazna. Prva izgovvarja mednis, druga madnes. Prva napol požira soglasnike, posebej t,r in s. Druga izgovori. No to bi bla prefinjenai razlika kako slišati med ordinary in profound v Veliki Britaniji. Jaz to razliko obvladam osebno in takoj vem. Ne delam pa razlik. Vejice niso pombne. Samo najprej poslušaj izgovor prve, nato druge. In se prva prilagodi drugi.

To je cela umetnost, kako se pravilno naučiti visoke angkeščine. vsaj za silo

http://www.youtube.com/watch?v=sF1hIaHKANk

Multivitamin

odmisli kič in poslušaj izgovorjavo.

multivitamin

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

29. avg 2011 3:19

Whatever, Multi, zdaj že pošteno pretiravaš. Niti približno ti ni treba kukat v angleščino, da opaziš razlike med dialekti. Poslušaj samo Neco Falk, iz katerega konca Slovenije je ugotoviš tisti trenutek, ko začne peti. Pa ni nič narobe s tem. Ker ima Neca Maribosrko narečje, bi ji morali prepovedati peti?

Prav tako tukaj na KUlSLo kar hitro spoznamo, od kod je kdo.Ne delaj se važnega, kako prepoznaš visoko angleščino, ker se, po poravici povedano, razen Angležem in kakim preserantom, ostalim fučka.

http://www.youtube.com/watch?v=J2oEmPP5dTM

Vanja

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

29. avg 2011 6:15

multivitamin je napisal/a:

Bom se počasi poslovil. 2dni bom počakal, da se javim oseno vsem, ki smo bli v stikih preko zs. Nato se bom pa dal izpisat. To, da jaz berem, da nepravilno uporabljam jezik in sem stručko v tečnobi je tud pri meni malo preveč. Nimam interesa sodelovat nekje, kjer so edina merodajna mnenja od rimljanke,limnol in zzaka. Vsi ostali smo pa označeni za tečne. Pa naj rimljanka piše sama sebi. saj je po številu objav itak na prvem mestu, ker mora vsakega znanstveno korigirat.

Kaj naj jaz še naprej sodelujem in se pustim žalit. Brezveze.

Lepo se mejte.

Jakob

multivitamin

Oh, multivitamin. Saj si po moje, vsaj prenekateri tvoj prispevek daje to slutiti, čisto fejst fant. Ampak kaj, ko svoje kaotično namešane "začimbe" stresaš v čisto vsako župo . Ene so sicer zato bolj okusne, druge pa bolj ko ne neužitne. In bravo, da si se končno podpisal s svojim pravim imenom - eni se tako podpisujemo  že od vsega začetka.

Cila

neznan uporabnik

29. avg 2011 19:53

Nimam komentarja na tovjin Vanjin post. Žal, drugač bi kaj pametnega napisal.

Da bom pa še bolj vsadljiv pa na strokovne komentarjal. Vsaj na kvazi strokovne ne. Da ne bo

kaka samozvana strokovnjakinja znorela. Bom se držal pravil.

Multivitamin

multivitamin

leandros  

član od: 19.8.2009

sporočila: 188

29. avg 2011 21:05

Multi, lepo te prosim ne sekiraj se, če nekaterim ne pašejo vedno tvoji komentarji ali odgovori. Lej, meni si v večini primerov prav simpatičen, eni pa pač nimajo vedno dobrega dneva in zato pač odreagirajo tako kot si občutil na svoji koži. Če bi bili to tvoji osebni prijatelji bi razumela, da te je to prizadelo in glede na to, da mislim, da to niso tvoji prijatelji se res ne rabiš počutiti užaljenega, ker tega pač niso vredni.

Pa lep večer še naprej,...      

leandros

neznan uporabnik

29. avg 2011 21:08

tenks darlin

Jakob

multivitamin

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

18. sep 2011 10:39

Kaj je, kar doma čičite, pa tega ne morem verjet. Evo, vsedem se v avto, pa gremo čez hribe:

No, pošteno povedano ni čist potepanje, mal po opravkih. Zaradi tega tukaj ne bom zavil, pa itak je prepovedano za avtobuse in tovornjake ( ah, saj nisem z avtobusom ):

Grem pa kar še v hrib, in počasi sem na vrhu, kot bi bil nekje v himalaji ( od višine se ti zvrti ):

no, sedaj je najvisa točka čez, gremo naprej:

ma kakšna mrzlica neki, grem naprej:

Tukaj so ( baje ) pred časom pojili konje. Gremo naprej:

To sem mogel mal potuhtat, kaj pomeni tale znak. Pol sem pa pošinil: to je zaradi medvedov. Če je na cesti medved, je treba zavirat, da ga ne udariš, in hkrati pritisnit na hupo, da se spleši in zbeži. Res domišljeno. So pa tudi neresnični znaki:

Pa nikjer nobenega kolesarja. Ko pridem do dileme, kam, se odločim: frini na kavo!

Uf, uf, kam pa zdej:

vse so neki prenovili in spremenili, da komaj vem, kam mi je za it. No bom že razvozlal.

Ma kako letališče neki, koga pa še letala zanimajo ( uf, uf, sem pozabil se oglasit pri frini na kofe, bom pa drugič ). Grem naprej:

No, ja, ni ravno Donava, je pa.

Uf, kaj tukaj imajo svinca, kdo bi si mislil:

Vsak kup na spodnji sliki je težak cca 1 tono.

saj vem, da vas to zelo zanima, pa še s topilniškega dvorišča:

in:

gremo naprej:

Tole se pripravljam obiskat že enih dvajset let. No, bom že, saj sem še mlad.

Kralja Matjaža pa od nikoder. Nič, gremo naprej:

Matr, jaz se obiram, oni me pa čakajo, celo transparent obesili.

Kaže, da sem se preveč obiral, pa so se pobrali in šli, celo kantino zaprli, še dober, da sem s sabo prinesel za jest in pit. Temperatura vode 22,5 stopinj ( meril ), temperatura zraka 25 stopinj, ni se trlo kopalcev, niti obiskovalcev. Zelo prijetno popoldne.

ežoj

janko1  

član od: 3.11.2010

sporočila: 468

18. sep 2011 11:01

Ežoj, tisti Pb,  kolikor vem je rudnik zaprt al kako in da Pb sedaj samo še predelujejo iz izrabljenih akumulatorjev. 

janko1

Sporočilo je spremenil(a) janko1 dne 18. 2011 19:46

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4551

18. sep 2011 12:47

ežoj, lep izlet čez "Karpate"

In, si obiskal čeče ?

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti