25. avg 2011 2:19
Tole je posnetek z avtoceste v San Franciscu. Očitno je bil zastoj.
Vanja
25. avg 2011 2:19
Tole je posnetek z avtoceste v San Franciscu. Očitno je bil zastoj.
Vanja
25. avg 2011 3:07
Odlično, Vanja! Mi že vemo zakaj, a ne?
nola
25. avg 2011 5:54
Radovedno sem pobrskala po internetu in našla tole: http://www.yelp.com/biz/slovenian-hall-san-franci
Vanja, a gre prvi stavek drugega prispevka na tvoj račun .
Cila
25. avg 2011 6:02
Če misliš tale stavek:
Slovenians are known for two things: their incredibly beautiful women, and their partying abilities.
Absolutno!
25. avg 2011 8:47
Ali moraš priti v ZDA, da se naučiš žurati, ali pa tisti, ki je to zapisal, ravno ni imel kakšne blazen žurerske kilometrine
Ampak bere se pa lepo
Vendelina jr.
25. avg 2011 9:35
Vanja, ja tisti stavek, s poudarkom na prvem delu .
Cila
25. avg 2011 9:48
Spoštovani Ežoj,
Lepo sem se zabavala ob tvojih potopisnih prispevkih, vsa čast in hvala za vse posredovano ter dobrodošel zopet doma. Sama nisem tip ki rada popotuje, čeprav zaradi službenih obvestnosti moram, vendar pa z veseljem poslušam oz. berem nekoga, ki s takim žarom opisuje svoja potovanja.
leandros
25. avg 2011 10:58
Ah leandros,
ob takih besedah mi je kar mal nerodno ( hvala, hvala ), ampak, saj veš, študentska posla, dokler sem še mlad rad potujem, ko ostarim se mi verjetno ne bo ljubilo več.
Drugač, jaz se rad pohvalim, da sem iz vaške knjižnice prebral vse potopise in biografije.
ežoj
25. avg 2011 23:04
Sedaj mi je kar malo žal, da sem komaj danes opazila, da si se potepal po Švedski. Midva sva se vrnila 8. avgusta. Si tudi ti srečal kaj Slovencev? Midva sva tri družine. Kot sem ti že napisala na blogu sta dva maratonca zastopala Slovenijo na "vaškem" maratonu na Olandu.
K
26. avg 2011 11:53
@KARMINA: edino eno družino iz Novega Mosta pr Göta kanalu ( sem tudi sliko objavil ).
Še ena lepa slika pred kraljevo palačo v Stockholmu:
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
Dušene školjke s pivom na sredozemski način