9. avg 2012 15:16
Aja, pa nekaj s špansko govorečega bo, jogurtu navkljub, je levo od njega "embutidos"
lp
mzm
9. avg 2012 15:16
Aja, pa nekaj s špansko govorečega bo, jogurtu navkljub, je levo od njega "embutidos"
lp
mzmMygrace
sporočila: 6506
9. avg 2012 16:05
Dej dej, Miškazmokce, to je Ežoj podtaknu, tist embutidos
(on je pr men na dvoriš, sam anbenmu povedat, pssst!)
Mygrace
9. avg 2012 16:10
No, ne vem, če je res pri tebi na dvorišču, je pa res na enem dvorišču, s tem se strinjam.
rimljankaMygrace
sporočila: 6506
9. avg 2012 16:14
U matr, a pol tole tlele ni Ežoj??????
(kolk me je en na finto, jaoooooooooooooooo!!)
Mygrace
9. avg 2012 16:23
Po moje je pri tisti Fernandi na Costa Bravi, dela se pa, da je v kampu .
Ognjič
9. avg 2012 20:18
Uf, uf, kaj naj rečem, pa sem zelo pazil, da ni nikjer napisanega mesta, pol ga polomim s internetnim naslovom-
Torej po vrst:
- nizkocenovni prevoznik je SC Touring Europabas, Romania, ki vzdržuje redno potniško linijo Bukarešta-Budimpešta-Ljubljana-Barcelona-Madrid, povratna vozovnica Ljb-Barcl 130 €
- država seveda Španija, domorodci katalonci
- vas v kateri sem je Pineda de mar, ono večje mesto je seveda Barcelona
sem se bal, da bo kdo takoj pogruntal tist bullet, kot pravi Vanja, pa tudi tista fontana na placu Katalonija bi mogla bit znana.
Kako že poje riblji estofado v amsterdamu: ovde vobče nema holandezi, samo arapi, crnci i kinezi.............. seveda jih ni, dodajam jaz, ker so vsi v Španiji, veliko tudi v tem kampu. Evo enega nizozenskeg patriota
ežoj
9. avg 2012 20:21
Upam, da se ni užalil, ko sem ga vprašal, če je to ruska zastava, resnično nisem vedel, da je holandska. Pa še eno tihožitje, če dobimo kakšno kulinarično idejo:
Drugač, tukaj internet zvečer slabo dela.
ežoj
9. avg 2012 20:44
O ežoj, kakšno tihožitje.
Dober tek in nazdravje.
Srečno pot in lepo potovanje.
Lp
Irena
irena66
9. avg 2012 20:55
Dobra uganka je bila!
rosie
9. avg 2012 21:29
Lepih vodnjakov je povsod veliko, ampak tisti bullet pa res izda mesto.
BTW, enkrat septembra 1978 sem plesala na eni od ploščadi in imela (z ostalimi soplesalci) pogled na ta vodnjak. Lepo se imej in glej, da ne boš za sabo pustil "too many broken hearts". Pa na svoje srce tudi pazi...vemo, da so mujere tvoja šibka točka. Oziroma točke. :)
Srečno!
P.S. Menda ja ne iščeš svoje Queride Amige? Hmmmm....po tvoji zadnji sliki bi ugibala, da pripravljaš eno prav posebno pojedino. :)
Vanja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piščančja stegna z miso pasto
Bovla z metuljčki