Oblačilni report pomlad poletje 2011

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

26. apr 2011 17:56

Ah, šment, včeraj je bil praznik, jutri bo praznik, tu pa treskanje z vrati. Očitno so Vendelinine puščice priletele natanko tja, kamor so bile namenjene, sicer take burne reakcije ne bi bili deležni. Boli, kaj? Smola pa taka in prav nič erotično. Je pa včasih dobro za razmislek in tudi za kako oblačilno katarzo. Seveda, Janis, boš ti še naprej iz principa ležala doma v trenerkah in s tem ni nič narobe. Intimnost lastnega doma človeku daje pač določene, tudi oblačilne, privilegije, tako da javnost pravzaprav nima kaj udrihati čez može v gatah, ki se pred televizijo s pivom v roki praskajo po jajcih, in njihove razbasane soproge v trenerkah z jedilnikom zadnjega četrtletja na majici.  Vseeno ti pa resnično ne bi bilo že takoj v prvem postu dokazovati, kako zelo prav ima V.j., ko razpreda o duhovnih horizontih populacije v trenerkah  (sorry, ampak s takimi smo se obkladali v otroškem vrtcu; tiste iskrice v očeh pa prihrani za svojo pubertirajočo hčerko, ko ji boš nekega dne dopovedovala, zakaj dekolte do popka ni primerna obleka za v šolo).

Ja, za to, da je ženska v srednjih letih zadovoljna sama s sabo in da je njeno življenje v poznih štiridesetih en sam erotičen film, mora hudičevo delati celo življenje.  In veš kaj ti povem - ni ga lepšega. In se hudičevo splača malo potrudit v tej smeri, ker se da. Je pa to seveda osebna izbira in večina tega tako ali tako ne počne. Sicer je tole zdaj bob ob steno, ampak prava figa. Mick Jagger je pri dvajsetih rekel, da bi bil raje mrtev, kot pa da bi pri petinštiridesetih še vedno skakal po odru in prepeval Satisfaction. No, zdaj v poznih šestdesetih to še vedno veselo počne in nič ne kaže, da bi si želel biti že dvajset let pod rušo. Pa si ga poglej (in se zraven spomni na Eltona Johna v trenrkah).

Kar se pa tistih treh gracij v trenerkah tiče - ma bi morala biti hudičevo obrisana, da bi dala 100 evrov za trenerko, v kateri bi potem čistila podstrešje ali vlagala paradižnikovo mezgo, sploh pa še s tistimi grozotami v ušesih.

Pa ne si no pokvarit tako lepega dneva.

 

Sonja

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

26. apr 2011 18:15

Haha punce, jaz sem pa želela samo pokazat, da se tudi spodobne trenerke najdejo... Cmok vsem! Začetnica

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

26. apr 2011 18:57

limnol je napisal/a:

sorry, ampak s takimi smo se obkladali v otroškem vrtcu

Sonja

 

Meni še na misel ni prišlo, da bi koga obkladala, pa me je sama Vendy spomnila na to (zanimivo, kako se nekaterim nekaj šteje v dobro, kar se drugim v slabo).

Nima smisla več razpredati o tem... povejte še kaj o modi

JJ

violy  

član od: 12.3.2011

sporočila: 38

26. apr 2011 18:59

Limnol kaj če bi nehala v vseh temah Vandelini nekam lest (če že govoriš o erotiki) in združno udrihat čez druge? Sama si pa s takimi komentarji res erotična ja, kot deževnik v poletnem soncu. violy

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

26. apr 2011 19:10

Oh violy, a ni nivo komunikacije na tem forumu zate prenizek? Nisi rekla, da se umikaš? Izguba bi bila strašna. Kar se pa erotičnih preferenc tiče pa - živela svoboda. Dokler sta oziroma so vsi vpleteni zadovoljni, je vse OK. Saj če so ti všeč deževniki, to še ne pomeni, da si slaba oseba.  

Sonja

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

26. apr 2011 19:36

Evo Vendy ne moreš verjet, jaz sem si kupila pred 2 meseci čevlje s petko, no ni glih 10 cm ampak so srednje višine. In še bolj neverjetno je to, da v njih že hodim kot tavelika...

jade

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

26. apr 2011 19:37

Takole: za to, da je nekdo dama, je treba delati. Ene imate še veliko dela. S tem, da je oblačilni del še najmanjši. Pri artikuliranju bo bistveno več dela.

S kolegico limnol se v živo ne poznava (upam, da bo kdaj taka prilika, da se bova osebno spoznali). Nevertheless, the great minds think alike.

Vendelina jr.

violy  

član od: 12.3.2011

sporočila: 38

26. apr 2011 20:25

limnol je napisal/a:

Oh violy, a ni nivo komunikacije na tem forumu zate prenizek? Nisi rekla, da se umikaš? Izguba bi bila strašna. Kar se pa erotičnih preferenc tiče pa - živela svoboda. Dokler sta oziroma so vsi vpleteni zadovoljni, je vse OK. Saj če so ti všeč deževniki, to še ne pomeni, da si slaba oseba.  

Sonja
Limnol nesramna si v službi in nesramna si na forumu! Jaz grem raje delat kaj pametnejšega in da, izguba bo velika! violy

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

26. apr 2011 20:45

No, zadnja stvar, za katero bi zapravljala denar so trenerke. V svojem odrastlem zivljenju nisem imela niti ene! Pa sem s fizkulturo celo posteno sluzila. :) Da je lahko nekdo seksi, ne glede na to, kaj si oblece, tudi ne bo drzalo. Tukajle je ena najbolj seksi deklet v trenerki. Ce ona v tem ne izgleda dobro, je potem za nas, bolj povprecne, sansa, da nas bo kdo pozeljivo pogledal, toliko manjsa. http://www.thefashionablehousewife.com/wp-content/uploads/2008/04/pa Ze kot otroku mi ni bilo nikoli jasno, zakaj ljudje sebe in potem se mizo, kopanice in postelje za goste "oblecejo" v praznje, zase pa tega ne storijo. Zakaj bi bilo najboljse na meni ali v moji hisi za "druge", zame pa ne? Vanja

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

26. apr 2011 21:00

V trenerkah človek dela dober vtis samo takrat, ko mu okrog vratu obesijo olimpijsko medaljo. Bolje,da se s trem sprijaznimo, pa če je še tako komot....

Sonja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti