25. mar 2011 6:58
Medve z mamoF sva "ista krvna grupa".
Tista ledrasta zadeva je pa tipičen primer, kako se lahko dobra ideja sfiži, če se je lotijo napačni ljudje.
Vendelina jr.
25. mar 2011 6:58
Medve z mamoF sva "ista krvna grupa".
Tista ledrasta zadeva je pa tipičen primer, kako se lahko dobra ideja sfiži, če se je lotijo napačni ljudje.
Vendelina jr.
25. mar 2011 7:27
Tole je napisala Vendelina:
Pajkice se letos uporabijo na dva načina:
- enobarvne na način, kot je pri nekaj kosih v Lanvinovi kolekciji: skratka,monokromatsko in gor oblekica iz jerseya in zraven nizke pete (to se npr, super nosi v kakšnem oblačnem maju in avgustu, skratka varianta za ne najbolj sončne dni)
Glede pajkic imam morda na prvi pogled neumno vprašanje. Ne nosim jih, pa sem popolnoma neizobražena. Zgoraj opisana različica se mi zdi kul, vendar pri tem trčim na zagonetko. Če nosiš pajkice, ali imaš pod njimi nogavice. Nisem ravno pristašica nošenja čevljev na boso nogo, razen če gre za Tewa (ne zgražaj se Vendelina, ne nosim jih za na občino ali v službo) ali kakšne poletne sandalce/natikačke. Nikakor pa maja ne bi mogla biti še brez nogavic, ker sem zelo zmrzljiva.
Najlonke pod pajkicami pa se mi zdi nekako češko ...
mimika
25. mar 2011 9:58
Mimika,
ti samo povem moje izkušnje: tudi jaz sem zmrzljiva, pa sem se kar dobro in hitro privadila na boso nogo, sploh balerinke. Maja meseca pa sploh ni več problem mraz, ane? Jaz bi rekla, da kar pogumno :)
Lep dan, Mateja
neznan uporabnik
25. mar 2011 11:08
Mimika, v čevlje lahko obuješ tiste najlonke , stopalke al podplatniki al nekaj podobnega se jim reče..se ne vidijo iz balerink, podplata pa le nimaš golega.
japaja
25. mar 2011 13:29
Za to pomaga otroški puder, ki ga nasipaš v čevlje. Po navadi zdrži kar nekaj ur, ga je pa dobro imeti v avtu, doma in v službi. Seveda se dobi tudi Dr. Scholl's puder, a je samo dražja varianta.
Vanja
25. mar 2011 21:53
Mimika, črne pajkice v kombinaciji s tenkimi črnimi nogavicami in črnimi štiklami ali črnimi balerinkami, če grejo v špico - to je okej, z več barvami se pa tule ne gre igrati. Tisto o zmrzljivi sorti je pa bolj nekaj, kar si glava sugerira. Ko je dnevna temperatura več kot 18 stopinj, se da brez problema hoditi s čevlji na golo nogo. S tem, da če so stopala dobila kakšno dobro pedikuro in refleksno masažo, potem se bolje obnesejo v čevljih.
Vendelina jr.
26. mar 2011 11:07
V aprilski Gloss (tisti zadevi, ki pride skupaj z dnevnikom) je smetanasta čipkasta bluza, ki mi je všeč. Piše: bluza in krilo Hugo. Ali kdo ve, kje bi bilo to stvar mogoče kupiti? To najbrž ni Hugo Boss? Hvala za pomoč. Dobrojedka
26. mar 2011 11:21
Sem našla, da je Hugo ena od kolekcij Hugo Boss, bluze pa na internetu ne... Dobrojedka
26. mar 2011 17:31
Na internetu pa Hugo še ne prodaja trenutnih kolekcij. Pač pa blazno spustijo cene prejšnjim kolekcijam.
Vendelina jr.
27. mar 2011 19:10
Tole meji na insanity.
No, saj pove, da v njih ne moreš hoditi.
Pa še link za malo zabave:
VanjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Debeli špageti s poletno zelenjavo
Pica zvitki