Oblačilni report pomlad poletje 2011

sjaj  

član od: 16.10.2007

sporočila: 47

19. apr 2011 14:41

Da malo obudim k življenju temo, ki si to gotovo zasluži ... Po dvoletnem prebiranju oblačilnih reportov sem se končno opogumila in si kupila krilo. Ko sem ga nosila prvič, sem si strgala nogavice :), potem pa ne več. In nihče ni v grozi pobegnil, dajal neprimernih opazk itd. Pohvale so pa bile, zato hvala avtorici reportov in vsem, ki sodelujete, ene rabimo pač malo več časa in suporta, pa čeprav medmrežnega. sjaj

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

20. apr 2011 9:09

Bravo, sjaj. Pašejo pohvale, a ne? Sedaj pa zajemi sapo za oblekico, dnevi so lepi,  in boš ustavljala promet

Vendelina jr.

Hermiona  

član od: 24.9.2010

sporočila: 9

20. apr 2011 21:04

Pozdravljeni

Vem, da ni najbolj prav, da takole uletim brez predstavljanja vsaj s kulinaričnimi dosežki, ampak nekje je treba začeti. Torej zanima me kakšen nasvet za punce, ki ne delamo v pisarnah. Se pravi, da smo mogoče vzgojiteljice, vrtnarke, delamo v domačih espejih. Sama sem ena izmed teh, pa sem vedno v kavbojkah, bombažni mikici, za čez pa jopa ali pa še slabše flis, obuta v crockse. Tele nasvete spremljam že od začetka, pa jih preprosto ne morem več ignoritati. Za začetek sem vsaj za službene opravke po uradih nabavila suknjič za čez kavbojke, pa spodaj srajčko. Se pravi, zanimajo me oblačila za punce, ki ne delamo v pisarnah, pa bi tudi rade šle korak naprej.

pozdravček :)

Hermiona

Sporočilo je spremenil(a) Hermiona dne 20. 2011 21:10

nola  

član od: 25.1.2006

sporočila: 3112

20. apr 2011 21:40

Me veseli, da se je oglasila še ena od nepisarniških. V mojih študenskih letih smo najbolj vihale nosove ravno nad pisarniško modo, no saj jih še danes.

Če si še vedno v kavbojkah, imaš očitno postavo, ki prenese dolge moške srajce, škornje in tako. Imeniten suknjič je zakon. Pod tem lahko vihtiš svileno barvasto krilo, kavbojke, eno bejlo obleko  ali pa nič.

Privošči si še zelo dobrega frizerja, klobuk in malo šlampasto zavezano kravato, crokcse pa obuj šele doma.

nola

neznan uporabnik

20. apr 2011 22:02

Odlično, kupi si najdražji suknjič, ki ga lahko najdeš. To je zlata vredno. Siv ali črn. Ne morš mimo vsekat. Z vsem se da kombinirat.

Multivitamin

multivitamin

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

20. apr 2011 22:30

Jaz pa sem danes lepo cel dan utripala z umetnimi trepalnicami. (fotke ne znam zapet, se mi vedno zdi cela znanost okoli tega)... Sicer pa še vedno po starem, lots of mejkap, long blond hair, stil je sometnihg artish special... Je zadnjič celo en gospod, s katerim sva bila na sestanku obsedel in pohvalil, da imam strašno zanimiv stil in imidž in potem je to še ženi razložil... Hi, hi... Da je le še njej povedal, prej sem mislila, da mi piha na dušo, sem že gledala, kako se izmotam iz te situacije...)...

Moja pridobitev te pomladi? Krilo, elegantno, kupljeno za 7 €, dolžina do kolen, z razporokom, na pas, spodaj ozka, pri eni ustvarjalki sem naročila, da mi naredi tri mačje obrazke. Ala cartoon poslikave. V mojih barvah, jasno. Našila gor sem si sama. In nosim, črno elegantno krilo, s tremi mačkami, roza, vijoličasti in zeleni barvi, na visoke pete, peep toes, elegantne suknjiče. In ja, definitivno opazno in očitno všečno, ker me cukajo za rokav, od kje pa to... (slike ne znam zapet, da bi pokazala, pa med mijimi milijoni slik tudi ne vem, kje bi jo že našla)... 

http://lidijad.posterous.com/ lidka

Viva Meier  

član od: 20.12.2009

sporočila: 673

20. apr 2011 22:32

Spomladi pa balerinke na noge. Bleščeče, čipkaste, enobarve, s paski, brez, skratka tisoče izvedb, silno udobno, estetsko in dostopno (za max. 25e za par dobiš karkoli, tako da si komot privoščič tudi 2 para ali več) Viva Meier

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

20. apr 2011 22:48

Dobrodosla! S kavbojkami za cvetlicarke, vzgojiteljice ipd. ni nic narobe. Pomembno je, da so lepega kroja, iz temnega blaga in ravnih hlacnic. DrUga ravno toliko pomembna zadeva je, kako obleces zgornji del telesa. :) Mikice za vecino sluzb niso primerne, lahko pa ceznjo (pod pogojem, da mikica ni cisto sprana) obleces suknjic ali jopico in slednjo prepasaj z lepim pasom. Najdi suknjic, ki ti lepo pristoji v temno modri ali crni barvi in se odpravi v nakupe srajck. Zara ima kobinacije zelo lepo razstavljene in bos kar hitro dobila inspiracijo. In nikar ne reci: Tole ni zame. Tega pravzaprav ne mores vedeti, dokler zadeve ne pomeris in kombiniras z jakno ali jopico. Za lepe damske kombinacije poglej tole anglesko stran: http://www.purecollection.com/_ladies-cardigans-shrugs.htm In tole naso: http://www.anntaylor.com/catalog/category.jsp?N=120000 Kot pravim, upam, da bos videla nekaj, kar ti bo vsec in bos zlahka nasla v trgovini blizu tebe. Moje modno pravilo je, (sva z Vendy na tiho dogovorjeni: We agree to disagree, kar se moskih krojev tice), da tisto, kar je bilo skrojeno za mojega dragega in predstavnike njegovega spola, jaz pac ne bom nosila (ce res ne bo nuja za to). Danes se dobi prevec lepih cunj za dekleta vseh oblik, velikosti in starosti. Samo malo volje je treba imeti in dobra mera izbircnosti ne skodi. Good luck! Vanja

Hermiona  

član od: 24.9.2010

sporočila: 9

21. apr 2011 8:16

Res je Vanja, volje mi je kar zmanjkalo. Dvajset let nazaj sem tudi sama bila v pisarni in počutila sem se varno v tistih bordo in temnomodrih kostimih. Potem pa je čas prinesel spremembe meni pa se je zdelo fino, da sem tako na komot. Teli reporti pa so mi dali misliti, da mogoče pa le ni vse v tem, da sem komot.

Hvala za vzpodbudo!

Hermiona

neznan uporabnik

21. apr 2011 8:22

Joj, spet moram bleknit. Vanja nič, ni boljšega kot dobro krojen moški sako v temno sivi ali črni barvi. Tudi za žensko. In tudi moška srajca malo večja ni nič narobe pa nonšalantno zavezana kravata poleg.

To se meni zdi en tak evergreen za ženske.

Multivitamin

multivitamin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti