23. mar 2011 21:19
Danica - who???
Oprostite nevednosti provincijalke, samo vprašam, sem nehala Lady brat pa nisem več na tekočem who is who v deželici tej.
mamamia
mamamia
23. mar 2011 21:19
Danica - who???
Oprostite nevednosti provincijalke, samo vprašam, sem nehala Lady brat pa nisem več na tekočem who is who v deželici tej.
mamamia
mamamia
23. mar 2011 21:23
Aaaa, to je ziher tista Danica, ki jo je Zrnec oponašal v As ti tut not padu?! Meni asocira samo na to.
23. mar 2011 21:51
To je tista Danica Lovenjak, iz Prekmurja, ki je napovedovala vreme na Kanalu A. Kot srednješolka je vodila oddaje na naši lokalni TV. Po končani srednji šoli jo je pot odnesla na študij v Lubljano, kjer si je poiskala delo na komercialkah. Pa še kaj bi lahko napisala, vendar sem se odločila drugače.
sonce51
23. mar 2011 22:11
Skratka lejdis, kupila sem belo moško srajco št. 39. O velikosti se ne strinjam z Vendelino, zato se mi je že moževa 40 zdela prevelika. Nosim konfekcijo 38, pa še kar velika sem.
V petek se bom lotila tega podviga. Rdeče 7/8 hlače na korenček, rdeča majica v enakem tonu in potem ta srajca. bom poročala, kako se bom počutila v takem outfitu
mimika
24. mar 2011 7:25
Ma Danica je čisto okej punca. Sicer bi jo svet mnogo resneje jemal, če bi imela lase ali krajše ali pa vsaj ne tako svetlih (mimogrede, se spomnite tiste diskusije o dolgih blond laseh in kako te potem ne jemljejo resno, ergo vse je res), ampak ona s temi blond zadevami nekako že dela neke vrsto parodije same sebe. In meni so bolj všeč ljudje s smislom za humor in ki se zmorejo hecati na svoj račun (pa magari so blond), kot pa tisti, ki tega ne zmorejo.
Vendelina jr.
24. mar 2011 13:54
Mislim, da Danica zgleda čisto primerno delu, ki ga opravlja. Če bi vodila dnevnik, bi bila stvar malo mimo, ampak za polne lune in take reči je pa čisto v redu. Edina stvar, ki je bila popolnoma mimo, je bila tista bela strahota na sliki malo nazaj. Če bi se odela v barvo nočnega neba, bi bilo čisto drugaše, tako pa - ja pa saj ne moreš biti najboljši na vseh področjih.
Sonja
24. mar 2011 14:55
Pa a res ne razumete da je tisto bejlo obleko imela kot hommage Kreslinu in njegovi pesmi. Pa kot protest proti dejstvu, da je premalo Viktorjev podeljenih v SV Slovenijo. In če smo pošteni, jo je še vedno bolje ponosila, kot recimo Trontel ali pa Velkavrh.
http://www.youtube.com/watch?v=P0KvWzRisOg
nola
24. mar 2011 15:35
Nolina dnevna forma je izvrstna.
Vendelina jr.
24. mar 2011 16:04
Vendelina jr. je napisal/a: |
Nolina dnevna forma je izvrstna.
|
Malo morgen - šimfa Velkavrha dolgooooo nobenega smeška
lp
cervus
24. mar 2011 20:29
Zadnjič sem pri eno blogerki, ki rada "secira" razne sprehode po rdečih preprogah našla povzetek modnih plusov in minusov na letošnjih Viktorjih. No, to omenjam zato, ker med naštetimi sem opazila eno zelo lepo nosečnico - morda bo namig prišel prav tudi Dobrojedki, če jo bo pot zanesla na kako večerno prireditev
Tule (skrajno desno) je ta bodoča mamica:
Vir: http://irena.blog.siol.net/2011/03/21/viktorski-redkarpe
Čisto na levi pa lahko vidite primer t.i. "petrolejsko modre", ki jo je Vendelina večkrat omenila v "svečanem reportu".
BTW - za moj okus bi gospodična tisto leder jaknico lahko tudi slekla in z lasmi naredila nekaj drugega.
Sicer pa že smetim, tole bolj paše v "svečani report" - vernice le-tega pa le večkrat pokukajte na Irenin blog, svečanih oblek, dobrih in slabih tam ne manjka.
Mojca
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Vanilijeve rolice
Pivski kruh