neznan uporabnik
3. mar 2011 14:46
Ej Ognjič, a ni ona fkk najbolj primerna varianta. No, nudizem se temu reče. Kjer je v bistvu vsako telo lepo.. Kar tud je.
Multivitamin
multivitaminneznan uporabnik
3. mar 2011 14:46
Ej Ognjič, a ni ona fkk najbolj primerna varianta. No, nudizem se temu reče. Kjer je v bistvu vsako telo lepo.. Kar tud je.
Multivitamin
multivitamin
3. mar 2011 17:07
multivitamin je napisal/a: |
Hehe,Ognjič. Jaz pa Ežoj na pležuhu? Prej bi oba osvojila zlato lisico,če bi nama mogoče mamamia pomagala. No, da ne bom spet rabo kaj radirat. Samo veš,je pa tvoja ideja zanimiva. Rimljanka bi lahko bla sodnica, japaja bi pa dajala signale, ker bi zgrešil vratca. Naša draga bi pa pijuckala kofe pa jedla kak fini kolać. Na koncu pa žur ne.
Multivitamin
|
Direkt izpod Pohorja bom pomagala, se sprehodim do pležuharjev in še sama malo cik cak vozim. Saj,enkrat so Kulsojevci že tekmovali pod Pohorjem. Pa pijačo prinesem, če v Areni zmanjka.
Mamamia
mamamianeznan uporabnik
3. mar 2011 17:13
Tri litre borovničk tud jaz prnesem. Samo jaz se bom itak trezn zvrno na pležuhu. Na prvem metru. Kaj sankanje bi šlo al pa oni divji vlakec?
Hehe.
Multivitamin
multivitamin
3. mar 2011 17:21
2 x smo bili tam gor in prav super smo se imeli...anede ežoj? Midva sva skrbela, da kdo ne dehidrira, pa seveda za moralno podporo Ognjičneznan uporabnik
3. mar 2011 17:29
Ja no,takrat še jaz nisem bil član kuliranih.
Multivitamin
multivitamin
3. mar 2011 20:51
Ma al boste še kej organiziral da še kdo vidi kako je fajn kulinarikom.
Ežoj je tolk na toplem da ga bo še fršlok ko bo na ta mraz pršu.
irena66
Sporočilo je spremenil(a) irena66 dne 03. 2011 20:52
3. mar 2011 21:23
Ej , multivitamin , si kar predstavljam tebe in ežoja na vrh Pohorja na pležuhu . Vse ščetine mi grejo pokonc Sem prepričana , da bi vse krščene in prave lisičke za vse večne čase zbrisale s Pohorja , he , he .. da o in sploh ne govorim . Ostala bi le dva L p manca51
3. mar 2011 22:14
Ja v Bariloche zna bit res bolj hladno,je kakor pri nas v hribih.Sicer zdaj je konec poletja( zato tista trgatev v Mendozi) vendar ni take vročine,kakor v BA.Predvsem uživaj,še to polovico,pri nas slabo kaže na pomlad, bo kadar bo!!! adalbert
4. mar 2011 8:51
Halo ežoj...da nisi v Ande bušu??? Ognjič
4. mar 2011 11:54
Ja v Barilochah se že čuti vpliv Patagonije, zato tudi, če je poletje zna biti mrzlo. Kajti, ko enkrat veter potegne je noro. Mi smo bili isti čas tam kot je sedaj Ežoj in so kurili, ker je bilo tako mraz. V Mendozi je pa itak skoz vročina, ker je kao puščava. In je moram reči res pasje vroče... fiva... fivaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrtki s sirom in salso verde
Čokoladni eklerji