17. jul 2011 21:45
No, napad nate pač moj zapis ni in ne more biti. Če kopiraš, je fer, da navedeš vir. Jezikovno je zapis popolno skrpucalo in mora vsakega, ki mu je vsaj malo mar za materni jezik, boleti. Vsebinsko tudi ni nič kaj boljši. Dva primera sem ti napisala. Očitno tebe ne motita, mene pa. Kadar gre za naravoslovne vsebine, me pač marsikaj zmoti, ker ni vsebinsko korektno.
Sem pisala pri polnem soncu, brez mraka na očeh. Kolikor imaš ti pravico do svojega mnenja, toliko imam tudi jaz do svojega. In ga bom vedno, če se mi bo zdelo potrebno, napisala. Večinoma ne, da bi prepričala prepričane (v tem primeru tebe) ampak zato, ker s tem pokažem še drugo plat komu, ki se bo potem lažje odločil.
Kdor neodvisno prebere napisani "članek", se najbrž strinja z mano (no, očitno vsaj Vanja se). Mene pač ne fascinira, če je nekaj narejeno iz 23 vrst sadja, zelenjave in rastlin Itd...... O fitohranilih, posebnih bioloških vrednostih in podobnih floskulah imam pač svoje, z naravoslovnim znanjem podprto, mnenje in me ne fascinirajo niti, če zrastejo na potrjeno organskih plantažah (pa karkoli že to pomeni).
Ti kar jej te pripravke, če si prepričana, da ti koristijo. Saj na nivoju placebo učinka zanesljivo je učinek, najbrž pa tudi malo čez. Ampak, pusti nam, drugim, da smo skeptični. Sama sodim pač med tiste, ki me neka reklama ne prepriča, že zato ne, ker je reklama, narejena z namenom, da se izdelek proda(ja). Ko bodo postale reklame (no, aj vem, da ne bodo nikoli) le obvestila o izdelkih, bo pa druga pesem.
rimljanka