17. jul 2011 11:52
Sama sem pred nekaj leti nehala zahajati v lekarno in kupujem vitaminske dodatke izključno samo od Amway-a. Tudi ostalih stvari ne kupujem več v lekarni npr. lekadol, aspirin itd. raje si pomagam z naravnimi izvlečki čajev, tinktur itd. Krvna slika, počutje, energija, stanje kože, las in nohtov se mi je popravilo za 200% odkar sem začela jemati njihove multivitamine Nutrilite double x. Res je, da te malo stisne ko vidiš ceno a če pogledaš 50€ za 2-3 mesece vitaminov ni tako veliko naproti temu koliko bi v enem mesecu zapravila v lekarni. Jaz imam eno škatlico za dlje časa saj jih jemljem na 2-3 dni. Splača se premislit, jaz sem bila na začetku zelo skeptična kar se tiče količin in cen ampak verjemi se splača, preverjeno :) Prej sem imela tudi močne težave z menstruacijo, sedaj ko jemljem doublex tega nima več - vem ja sliši se res za lase privlečeno ampak meni pomagajo. Da ne boste mislili, da ne jem nič sadja in zelenjave, ravno nasprotno, sta redna spremljevalca na mojem jedilniku. Seveda tisti, ki poznate Amway seveda dobro veste o pozitivnih učinkih njihovih proizvodov na telo in kar je tudi zelo pomembno - na okolje.
Nekaj o double x:
Vsebuje naravne sestavine rastlin v koncentratih iz 23 različnih vrst sadja, zelenjave in rastlin.Bistveni vitamini, minerali in koncentrati, ki so del prehranskega dopolnila DOUBLE X, telo pomagajo ščititi pred poškodbami prostih radikalov in celic.Z zaužitjem dnevnih priporočenih količin ohranite optimalen nivo hranil v krvi ves dan.Sestavine, ki so del izdelka, smo pridelali in predelali na potrjeno organskih Nutriliteovih plantažah.Izdelek vsebuje sveže, vrhunske rastlinske koncentrate, ki so bili preizkušeni in izbrani glede na svojo posebno biološko aktivnost.Široka paleta fitohranil iz rastlinskih koncentratov v izdelku tista, ki velja za najbolj koristne za človekovo zdravje.Prehransko dopolnilo je namenjeno vsem z aktivnim življenjskim slogom ali vsem, ki jih zanima uravnavanje telesne teže, športna prehrana, zdravo staranje in/ali optimalno zdravje.Zagotavlja temelj za vsak program dopolnjevanja prehrane s prehranskimi dopolnili.Vsebuje sestavine, ki odražajo filozofijo blagovne znamke NUTRILITE: Najboljše iz znanosti, najboljše iz narave (Best of Nature – Best of Science).Ne vsebuje umetnih sladil, barvil, arom ali konzervansov.Ne vsebuje glutena.Ne vsebuje laktoze.
LP
Mateya :)