3. jan 2011 8:57
tunna, med drugim je napisal/a: |
aha, očitno bi morala v prejšnjem postu napisati, da me lahko tudi vsi ostali (privriženci V. jr.) napadete. ................................................................................ ................................................................................. sem še mlada in skrbim zase , ...
..................................................................................
in še to, če že toliko govorimo o tem, da dopuščajmo vsakemu svoje mnenje, ežoj, kaj natančno si ti storil z mojim mnenjem o Vendelininem postu? toliko o tem ... |
Ja tunna sweet heart, kdo te pa napada, pa tukaj se ( menda ) ne delimo na privržence kogar koli, čeprav jaz mislim, da mi mladi moramo držat skupaj, in kot praviš skrbeti za sebe, *ebeš ti to, ko ostariš, plačevat ceho za nespametno obnašanje v mladosti. Pa drugač, ne se razburjat, kot bi rekla ljuba nam prijateljica ( ki predvidevam, je starejša, ni študentka ) to ni sexi, pa vpliva na lepoto ( dodajam jaz ).
Seveda ti dam popolnoma prav, da imaš svoje mnenje, le dopusti meni, da se sem ter tja s njim ( tvojim mnenjem ) ne strinjam.
Jaz danes ne bom nič hodil na fax, danes nimam predavanj.
ežoj