3. jan 2011 19:01
Glej Vendelina, nobenih opravičil ne iščem za svojih nekaj dodatnih kil - to sem nehala pred mnogimi leti. Tudi o krivični naravi ne razmišljam, niti ko moja suha prijateljica na debelo maže maslo na belo žemljo. Z glavo pa sem nad vsakim krožnikom "na preži" in vsakič ko pojem kaj več, vem točno kaj me čaka. Ko se odrekam, se odrekam 100%, nobenega usmiljenja do same sebe. Od vseh prijateljic sem najbolj na čistem o zdravi prehrani, o GI, kalorijah. Prekrški? Malo, za praznike. Sem in tja v kakšni veseli družbi. Če bi se odrekla vsem OH razen zelenjavi, bi verjetno izgubila še tisto, kar je odveč. Le da mi v moji starosti to nekako ni več toliko vredno. Ampak čisto zares - največ nasvetov koliko mora kdo shujšati, sem slišala od suhic, s čokolade polnimi usti. Morda sem imela samo smolo, a od takrat ne prenašam prav dobro izjav v smislu- "veste, sem lepa, ker se ne bašem, sem zmerna, disciplinirana, Ona tamle je pa okrogla, zato ker se nažira s sladkorjem in mastno hrano." Morda, morda pa tudi ne. Lisa