2. jan 2011 21:53
Tunna, ne uspe mi vse. Tisto, kar mi uspe, mi uspe zaradi discipline. Ni mi treba zadirati nožev v hrbet, ni mi treba spotikovati in kar je še tega. Če te ravno zanima moj psihoprofil, čeprav mi ni jasno zakaj.
Ampak grem nazaj na temo: ko nekomu zdravnik pove, da ima nek indikator previsok, potem ga je treba resno vzeti in ne interpretirati nečesa, česar se bomo lotili po novem letu do ad calendas grecas. In ne živeti v z mislijo, da zato, ker "sem pa nekaj vprašala na spletu, se pa že rešuje" in kar je še tega. Previsok holesterol ubija in to zanesljivo. In tega se ne da lepše povedati. Sama sem bila prejšnji mesec na pogrebu sošolca, ki je tudi zelo pišmeuhovsko jemal svoj holesterol, sedaj ima pa parcelo na žalah. In dajte no, ne stalno nekaj dajati v vato in "tale je hotela samo nasvet...." Čisto vsi nasveti žal niso milozvočni.Včasih je treba dati tudi kakšne push, da se kdo resnično zave, kakšen problem ima. In bolezni - to ni nekaj, kar se dogaja drugim. Čisto vsakega bo kaj počakalo, ampak res ni treba, da se gre tej zadevi še dodatno naproti.
Vendelina jr.