2. mar 2012 21:14
Tole je naš Miki, ko je bil še zdrav:
rosie
2. mar 2012 21:14
Tole je naš Miki, ko je bil še zdrav:
rosie
2. mar 2012 22:13
Pravi tiger, tale vaš Miki. Saj bo zopet zdrav, popolnoma resno sem misla, ko sem napisala, da ga bodo zdravila, skrbna nega in vaša pozornost in ljubezen postavila na noge, prej kot si lahko misliš. Mogoče se bo po temle dogodku bolj držal doma in vas.
Vanja, zgornja fotografija je prav simpatična. Sumim tegale kosmatinca in njegovega lastnika, da ne gre toliko za strah (v tem primeru bi namreč izgledala slika malo drugače)pred veterinarjem, ampak za obojestransko uživanje in crkljanje. Rada se imata, srečna sta skupaj, krasna sta.
Pinka, glede 9 življenj, ki naj bi jih imela muca..., ne bo držalo. Upam, da se tudi vaš mucek čimprej vrne in se v bodoče bolj drži zavetja doma.
zeta
3. mar 2012 19:00
Našemu Mikiju gre na bolje, hvalabogu. Začel je jesti in piti, da mu zbašemo tablete v gobček, se pa kar namatramo.
Pa oči mu spiramo s fiziološko raztopino, se upira in praska, potem pa zaspi za par ur - do ponovnega spiranja oči.
Veliko veselje je zdaj pri nas, ko vidimo, da mu gre na bolje.
rosie
3. mar 2012 19:25
Kaj sem rekla, rosie? Sedaj bo šlo še hitreje, ko se je premaknilo. Tale lepotec se bo zmazal, kot bi rekel keks. Tudi mene veseli, res.
zeta
3. mar 2012 21:14
zeta, hvala.
rosie
3. mar 2012 21:59
Rosie super za Mikija, iii, kak je lep. Mojega reveža pa ni. Se tolažim s tem, da je imel all inklusive. Manjka pa vseeno zelo. Nič od devetih življenj, tako kot pravi zeta.
lp, pinka
3. mar 2012 22:08
pinka, a je kastriran? Če ni, potem je možno, da se res goni in bo prišel domov ves pretepen in popraskan.
So pa to hudi boji med samci za samice. Še naš, ki je kastriran, se je nekaj prepiral in tepel z enim samcem.
rosie
4. mar 2012 21:11
nb je napisal/a: |
... Z našo Belo zaenkrat nisem imela problemov, kaj dosti pri veterinarju pa tako še nisva bili.
|
Še ne tako dolgo nazaj smo občudovali Belo, lepo pasjo mladičko, ki se je preselila k nb. Pri vseh žalostnih dogodkih, ki so se vrteli okrog muckov je bila kar spregledana. Pa v resnici ni bilo tako. Večkrat sem pogledala tole fotografijo in morem rečt, da je krasna. Te črne očke sredi popolnoma belega kožuščka..., pa očitno vedno pripravljena na igro. Zdrava, srečna, radoživa, seveda tudi ubogljiva, kaj si še sploh lahko želi. Nb, pošlji nam še kak posnetek, pa poročaj, če bo kaj ušpičila tale vaša lepa zverinica.
zeta
4. mar 2012 21:54
Rosie, bučko ni bil kastriran. Je bil tak pribežnik, ko se je zmračilo je bil že nalepljen na steklo, potem večerja in spanje tja do polnoči, potem se je sprosil ven in je izginil v neznano. Mogoče sva bila midva, le drugi dom.
lp, pinka
5. mar 2012 7:12
zeta, zelo lepo si tole napisala - Vidim, da si velika ljubiteljica živali. Me zanima, če imaš tudi ti kako živalico doma?
Mi smo se v našo Belo zaljubili prvi trenutek, ko smo jo videli na sliki zavetišča Horjul. Se nam je zdela ena taka nežna mevžica. Težko smo čakali, da je toliko zrasla, da smo jo lahko šli iskat- Zdaj je že dobre tri mesece pri nas in lahko rečem da uživamo 100 na uro. Res je zelo razigrana, polna energije, crkljiva, včasih tudi malo trmasta, do ljudi še vedno precej nezaupljiva.
Pa še dve slikici iz sobotnega sprehoda:
Nena
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Curry riž s tofujem
Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom