Tristo kosmatih in druga čuda narave

_tmickena_  

član od: 20.6.2006

sporočila: 293

10. dec 2011 18:57

Zeta ta muc je žal v drugi državi, vidim ga cca 2-4krat na leto, samo se je kar navezal na nas, seveda tudi na domače, ampak vedno ko pridemo mi, je še 3krat večji gospod, ja on že ve :) kdaj je še dodatno treba koga izkoristit.  Pesi so pa itak zakon! Ma živali so top!

_tmickena_

zeta  

član od: 21.5.2009

sporočila: 1353

10. dec 2011 19:25

Živali so top, drži. Ja, če se pa tako poredko vidite z mucom, ga moraš pa še toliko bolj pocrkljati in pogostiti. Ja, živali se zelo navežejo in tudi, če prideš bolj poredko, te ne pozabijo in te imajo rade.

zeta

_tmickena_  

član od: 20.6.2006

sporočila: 293

10. dec 2011 21:16

Res je Zeta ja! Res je! ;) uživajte v cvetju s svojimi prijatelji :D pa naj so to pajki, kače, psi, mačke itd ;)

_tmickena_

nola  

član od: 25.1.2006

sporočila: 3112

15. dec 2011 0:56

No, pa da vam še včerajšnjo povem.

Z enim zidarjem, Bartolo po imenu, ki poleg tega, da že petdeset let izbrancem zida hiše, suhe škarpe, škaline, pazi in hrani vse mačke in stare babe tod naokoli, sva se včeraj srečala pod eno zelo visoko cipreso. Je bilo slišat mačje rentačenje in renčanje, meni je bilo že kar takoj sumljivo, ker me je že pred leti takole naplahtal en škorec v našem  stanovanjskem borovcu. Bartola je pa kar vztrajal 'zapela se jedna mala u granu, idi vidi koja ti fali'

Meni ni nobena falila, nasprotno, ker sem pustila vrata odprta, se je ena posrala pod mizo.

Ja, sem spucala, in ker se je še potem takozvana mačka drla iz drevesne krošnje, se mi je to zdelo še manj verjetno. No, vidi koju lojtru  ima Jaka (ja ja , že vem , tako gasilsko).

No. Sem se odpravila po lojtro, v tem trenutku pa iz drevesa zaprhuta šoja, malo po mačje zaprha in se še čisto po šojasto zadere.

Bartola je bil precej nejevoljen, on nikoli ne preklinja, je pa rekel samo ' e, sad si sve rekla! in je kar šel proti Piranu.

nola

yulchi  

član od: 16.8.2007

sporočila: 630

18. dec 2011 1:51

Joj, komaj zdaj sem kliknila na to temo. Sem mogla čisto vseh 45 strani pogledat, da vidim živalce, kljub pozni uri. Jaz bi imela doma cel živalski vrt, če bi se dalo. Zaenkrat pa imam samo muco in papagaja. Seveda živita vsak na svojem koncu Slovenije, da ne bi prišlo slučajno do kakšnega incidenta. Pa najdejo se tudi kakšni vmesni "gostje", kot so sosedovi mucki, miške, psički...

Naš radovedni "taaaaaček" Miki. Zelo zgovoren in razvajen.

že 6. leto ponosna mamica Yulchika

In kot zanimivost: poleti sem pred vhodnimi vrati zalotila oso matico in oseka (ali kako se reče moški osi) pri "delu"... Nismo imeli srca vzeti čevelj ali sprej...

Stalna gosta pozimi: plavček in mali detelj

Poleti pa:

yulchi

lenčika  

član od: 18.12.2005

sporočila: 97

22. dec 2011 13:50

To je pa naš britanček Lemon.

Ko je bil malo manjši:

In sedaj ko je star že eno leto:

Lp

lenčika

zeta  

član od: 21.5.2009

sporočila: 1353

22. dec 2011 14:43

Izredno lep. Saj meni so vse živali lepe, moram rečt, tudi tiste, ki nekaterim niso ker so pohabljene ali bolne. Tiste so mi še posebej pri srcu.

Ampak tale Lemon je lepotec, ima posebno barvo in vzorček kožuščka.

zeta

ledenka_  

član od: 27.12.2009

sporočila: 581

22. dec 2011 15:18

tukaj gledam same lepe slikce živalic, ki so vsaka po svoje lepe in prisrčne...pri nas smo ljubitelji mačk. bom prilepla slikce našega princa Rufija. Zadnje dneve (tudi na slikci ko spi v svoji košarici) je kar prestrašen, saj so že začeli s pokanjem petard, zato se najbolj varnega počuti ravno v svoji postelci;)

tudi poleti se mu lepo godi ko se lahko hladi na kavču ;)

ledenka_

ledenka_  

član od: 27.12.2009

sporočila: 581

22. dec 2011 15:19

pa še slikca našega Flokija, ki ga žal ni več med nami. Predvideva se(veterinar povedal) da ga je nekdo(sumimo neko osebo) povlekel za rep in mu poškodoval hrbtenjačo, morali smo ga uspavat(niti 6 mesecev ni bil star). Zeloo nam manjka in vedno bo v naših srcih, ker je bil res poseben muc. naj počiva v miru :(

ledenka_

VilmaS  

član od: 10.10.2003

sporočila: 1067

27. dec 2011 19:51

Tole http://www.youtube.com/watch?v=Vw4KVoEVcr0 sem danes dobila po mailu v sklopu voščila ob prihajajočem novem letu; mogoče že videno, ampak še vedno tako luškano...pa še v to temo paše

LP, V.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti