13. okt 2011 16:19
O, rimljanka, najlepša hvala. Jim ne bomo dali krompirja, bomo pač kupili kako mačjo konzervo več.
rosie
13. okt 2011 16:19
O, rimljanka, najlepša hvala. Jim ne bomo dali krompirja, bomo pač kupili kako mačjo konzervo več.
rosie
13. okt 2011 16:23
Elaphus, sem prepozno videla, da si mi tudi ti odgovorila. Me nič nee moti dolg uvod, nasprotno, prav vesela sem ga, hvala ti. Pa tudi rimljanki za link.
rosie
13. okt 2011 19:55
Pri nas ježki pojedo, kar ostane za mačkami (navadno so to kakšni bolj navadni briketi) zraven se pa vedno pokakajo, najbrž tako označujejo svoj teritorij.
nola
18. nov 2011 19:38
Tako, pa jo imamo. Sweets naj bi bila, pa ne vem, če ne bo raje Bela.
Najprej jo je bilo potrebno skopati:
Zdaj je pa taka zaspana lepotička (scrkljana je pa prišla iz zavetišča Horjul, kaj šele bo):
Nena
18. nov 2011 19:45
Lepotička zlata, verjetno še tudi zelo mlada. Naj ji bo lepo pri vas, hočem reči, kako ji bo lepo pri vas, naj bo tudi vam lepo z njo.
Pa Bela, to je lepo ime, ki ji je dobesedno pisano na dlakco.
zeta
18. nov 2011 19:58
Joooooj tole je pa res tristo kosmatih, kakšna lepa puhasta kepica!
luccka
18. nov 2011 20:06
joj,lepotička je tale kužika.
ultranova
18. nov 2011 21:59
Puhek . Srček.
nola
18. nov 2011 23:11
Bela (mogoče, še ne sigurno) je stara približno 8 tednov. V zavetišču pa na nove lastnike čakata še njeni dve sestrici in trije bratci, pa mamica tudi. Upam, da jih hitro najdejo.
V temle popoldnevu in večeru, kar je pri nas, se je kar lepo vživela. Sploh ni več prestrašena, nič ne joka. Rada se crklja. Bomo videli, kaj bo ponoči.
Nena
19. nov 2011 7:51
Upam, da ste mirno prespali noč. Če je niste, vam mogoče lahko pomaga ura, ki tiktaka (če jo še kje staknete). Sliši se trapasto, ampak pri prvem našem kužku je odlično pomagala, pri drugem pa ne tako zelo, se je pa do neke mere umiril in ni prejokal cele noči.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tarte tatin z jabolki
Karamelna omaka