11. dec 2010 16:02
Jaz sem toliko časa čakala in zbirala. da sem našla teke škornje, ki se mi lepo prilegajo tudi okoli meč. Lp Saša
Mir in dobro!
11. dec 2010 16:02
Jaz sem toliko časa čakala in zbirala. da sem našla teke škornje, ki se mi lepo prilegajo tudi okoli meč. Lp Saša
Mir in dobro!
11. dec 2010 20:45
Vem, da rabim potrpljenje in veliko časa za pomerjanje, ampak tako iščem že drugo sezono, pa še nisem našla primernih. Ker pa me zadnje čase na nižje pete spomnijo tudi bolečine v hrbtenici, jih že prav pogrešam. barty
11. dec 2010 21:56
Barty, vitka meča so orožje, ki ga je treba skrbno negovati
Iščeš škornje, ki imajo oznako S-tube ali XS-tube. Buffalo jih ima.
Meni sicer daleč najbolj sedejo Pekovi škornji (tudi v gležnju) in sem letos našla ene super velurne škornje čez koleno v prodajalni na Čopovi.
Vendelina jr.
12. dec 2010 10:54
Hvala za informacijo Vendelina jr. Grem takoj v akcijo! barty
12. dec 2010 12:16
"vitka meča so orožje, ki ga je treba skrbno negovati" Ja, kaj pa potem tiste, ki jih mati narava ni obdarila z vitkimi. Je že tako, da moramo živeti s tistim, kar imamo. Jaz imam namreč problem, da imam močnejša meča in temu primerne močnejše noge. Si sploh ne znam predstavljati, da bi kadarkoli v škorenj ( poleg noge, seveda ) lahko dala še kaj drugega. In ko dobim dobre, primerne in kvalitetne škornje, jih drajsam do onemoglosti. Zatorej, barty, veselo v akcijo limonca26
12. dec 2010 14:19
Problem z meči imam tudi sama, dodatno pa mi iskanje škornjev otežuje še majhna št. noge - 37 (najbrž mislijo, da so vse s tako številko nežna, gracilna bitjeca). Če bi vzela večjo številko, bi mi šel vsak škorenj na nogo,tako pa je isknaje škornjev zame največja muka. A na srečo jih na Primorskem ne pogrešam tako zelo. Sem pa zadnjič pomerila kar nekaj škornjev različnih modelov (visoka, nizka peta, nad in pod kolenom) v Vögele Shoes in čudo prečudno, počutila sem se kot Pepelka, saj sem vse zlahka obula. Pa se je potem spet pojavil problem, katere vzeti
12. dec 2010 18:17
Ježešna, limonca26.....
Mati narava je vsakogar obdarila z marsičem lepim. Ene z lepimi okončinami, ene z lepimi očmi, druge z lepo kožo, trejte z lepimi lasi..... Bi rekla, da je vsakogar z nečem obdarila.
Zdaj, če človek ne vidi, kaj je fizično lepega prejel od matere narave, potem naj pogleda še enkrat, pa še enkrat, pa še kakšno vuelto več, dokler ne bo našel. Je bolje v sebi in na sebi iskati kaj lepega kot pa vsakem komplimentu za neko lastnost, ki jo ima oseba A, medtem ko je oseba B nima, iskati napad nase (če si pač oseba B). Se pač igra s kartami, ki jih imaš in ne stokaš za kratami, ki jih imajo drugi.
In je tako na splošno in tudi pri mečih.
Škornji so pač obutev, kjer je treba zadeti tako obseg meč kot tudi obseg gležanja in glede na to, koliko različnih velikosti, dolžin in širin smo, je v resnici čudno, da se v trgovini dobijo kolikor toliko dobri približki škornjev, ki jih lahko obujejo noge zelo različnih mer.
Smo pa seveda take, ki imamo pri pomerjanju te obutve več problemov (ali je tuba preširoka ali preozka, ali se opetnica prilega, da nam peta ne skače in se ne drgne....).
In je pač treba imeti malo smisla za humor in če že ne dobiš škornjev, ker so modeli preširoki, pač rečeš, okej, za tole vitko skulptuliranje matere narave pač ni vsako obuvalo, biti Pepelka je ena svojevrstna zahtevnost.... Če pa so škornji preozki, se pa reče:..hja, resda imam široka meča, ampak moji pogledi na svet so pa še širši....
Tko je shvatio, shvatio je.
Vendelina jr.
12. dec 2010 18:49
Letos na dobri poti, da si nekako uredim svojo garderobo, našla dvojne hlače, črne škornje pri Nero Giardini, črn plašček, moder jopič .... vse kar je bilo v planu. In na novo odkrila lak za nohte OPI, končno eden, ki mi tako kot Fingrs Ridge filler drži cel teden. Zadovoljna!!! Zelo!!! Saša
12. dec 2010 19:00
Paše, a ne?
Vendelina jr.
12. dec 2010 19:09
Kaj se pa da narest z vsem tem brdom ohlapnih škornjev po trgovinah? Bi prosila za kak nasvet. Trenutno namreč nosim en tak ohlapen/naguban model, raven podplat, ponavadi na leggins in tuniko. Meča imam nekako med vitkimi in močnimi nekje umes- zelo ozka tuba me stiska, večino ostalega mi pa pleše. Po feedbacku in fotkah sodeč mi zadeva kar solidno sede, bi pa z veseljem prebrala kakšno idejo kaj nositi s temi škornji, da malo spremenim repertoar Viva MeierKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada
Biskvit s slivami