25. nov 2010 21:57
Ta druga varianta je zelo simpatična. Čarli08
25. nov 2010 21:57
Ta druga varianta je zelo simpatična. Čarli08
25. nov 2010 22:00
Tudi sama sem danes obhodila trgovinice v našem malem mestu in končala v trgovini z metrskim blagom. KUpila sem si črno blago, ki izgleda, kot da bi imelo našite prav tako v črni barvi neke nepravilne like oz. okraske, morda celo malo spominja na čipko. V isti trgovini je tudi šivilja. Odločila sem se za črno oblekico, brez rokavov, dolžine nekje pokrita kolena. Nisem se pa odločila za izrez. Kaj mi svetujete ali "V" izrez, ali okrogli. Pod obleko mislim nositi bluzo oz. puli, odvisno od priložnosti. Drugače nosim št. 44. Kupila sem si še eno črno-belo tvid krilo in rdečo bluzico. Ta kombinacija se mi je v trgovina zdela O.K. Hvala in LP sonce51
25. nov 2010 22:45
Po mojem naredi okrogel izrez oblekico bolj "univerzalno". Čarli08
25. nov 2010 22:57
Predvsem bi rekla, da NE pokrivaj kolen, razen če misliš, da res veš kaj delaš. Pokrita kolena so po mojem mnenju OGROMNA umetnost za zadeti, da vsa zadeva deluje, ker največkrat izpade nekako staromodno in mimo. Se mi zdi, da je najbolj ziher varianta nekih 5 centimetrov nad koleni. Je veliko več možnosti, da zadaneš terno. Viva Meier
26. nov 2010 3:45
Viva Meier je napisal/a: |
Predvsem bi rekla, da NE pokrivaj kolen, razen če misliš, da res veš kaj delaš. Pokrita kolena so po mojem mnenju OGROMNA umetnost za zadeti, da vsa zadeva deluje, ker največkrat izpade nekako staromodno in mimo. Se mi zdi, da je najbolj ziher varianta nekih 5 centimetrov nad koleni. Je veliko več možnosti, da zadaneš terno. Viva Meier |
Viva, če sklepam po nicku, je sonce letnica 51, kar pomeni, da je 5 cm nad koleni z njo verjetno preveč kratko, za številko 44 pa verjetno tudi. Sredina kolen ali res pravilno zadeta dolžina tik pod koleni zna biti jako seksi, če je krilo ozko.
Sonce51, če sem tvoj nick narobe razumela, se pa opravičujem.
Vanja
26. nov 2010 8:40
Če je taka zadeva potem se strinjam s tvojim postom. Sem hotla samo povedati, da kar neki čez kolena, kar se vsaj tu pri nas pogosto dogaja, je pogosto en velik obup. In da če EMŠO in konfekcijska številka zneseta je bolj sigurna varianta po moje it malce nad kolena Viva Meier
26. nov 2010 8:42
Za sonce51
Tule je link od Elene Miro za to sezono, poglej črno oblekico števlika 8/24 in naj ti šivilja to zadane. Zlasti glede izreza, tako da se lahko kombinira s pulijem in bluzo.
Dolžina - točno do tam, kjer ponavadi zdravniki tolčejo koleno za testiranje refleksov.
Vendelina jr.
26. nov 2010 8:43
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Uh, pa še eno idejo imam: Lepo se skombinira z belo moževo srajco namesto jopice, zavihanimi rokavi in zanimivim pasom. Zapestnica ali verižica in visoke petke. Vanja |
Klub vernic belih srajc se povečuje
Vendelina jr.
26. nov 2010 10:13
Ja, jaz sem si ravno eno omislila. Drugače pa jaz ne vidim linka ... Čarli08
26. nov 2010 10:14
Ko smo že pri srajcah - koliko se lahko eksperimentira z nakitom? Prav veliko verjetno ne, zaradi gumbov ... Čarli08Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni
Svinjska ribica