26. nov 2010 10:21
Link, ki se je prej izgubil - za XL in večje punce
Vendelina jr.
26. nov 2010 10:21
Link, ki se je prej izgubil - za XL in večje punce
Vendelina jr.
26. nov 2010 13:58
Vendelina jr. je napisal/a: | ||
Klub vernic belih srajc se povečuje Vendelina jr. |
Na drugih mi je čisto OK, dugače jih pa sama še vedno prepuščam boljši polovici.
Vanja
26. nov 2010 17:44
Hvala za nasvet, vse sem si že ogledala v službi, si natisnila in po e-pošti poslala šivilji. Tako sva se včeraj zmenili, da, ko se odločim za izrez, ji sporočim. Oklevala sem in samo en namig sem potrebovala. Vanja 51 je moja hišna številka, leta pa hmmmmm, minus tri. Pa to sedaj sploh ni pomembno. Ravno sem si nadela črne kavbojke, črn puli in novo (zadnjič sem jo odkrilia v Avstriji,po zelo ugodni ceni) zeleno jopico, ki je čez prsi telirana in potem se rahlo razširi na A.Se kar dobro počutim. Gremo s prijatelji na ajdovo pico .... Še enkrat hvala in lep večer. Sonce sonce51
26. nov 2010 18:41
sonce51 je napisal/a: |
Vanja 51 je moja hišna številka, leta pa hmmmmm, minus tri. Soncesonce51 |
Saj nisi jezna name?
Vanja
26. nov 2010 18:57
Nisem jezna, ko sem si zbirala link je bilo samo sonce že zasedeno in zato sem zbrala hišno številko. To je to. Sedaj sem si uredila nohte in oblečena čakam 19. uro, ko gremo. Pri nas na SV Slovenije še nič ne sneži, narahlo le rosi. Lep večer Sonce sonce51
3. dec 2010 8:17
Danes imamo novoletno kosilo ... tvidasto krilo, bela bluza ter štikle seveda odpadejo ... ali bi šlo skozi sledeče: jeans zatlačen v snežke, bela bluza ter črn žameten blazer? Čez pa črna bundica. Nakit: viseči uhani barve starega srebra, ker so gumbi na blazerju tudi v taki barvi. Ali raje tvegam s klasičnimi škornji, ki imajo nevarno drseč podplat? Čarli08
3. dec 2010 9:30
Zakaj pa odpade krilo in bluza? Saj gre vse lepo s snežkami :) So pač takšne razmere... Lep dan, Mateja
3. dec 2010 9:33
Mah, kaj pa vem - so bolj snežke za hlače, malo bolj na športno potegnejo. Čarli08
3. dec 2010 9:52
Čarli, vzameš kombinacijo z džinsom in snežkami, s sabo vzameš vrečko z eno nizko obutvijo, ki gre na džins in potem se v gostinskem obratu preobuješ.
Vendelina jr.
11. dec 2010 15:44
Najprej vse lepo pozdravljam . Sem nova na tem forumu, čeprav vas spremljam že kar nekaj časa. Torej oblačilni report je ZAKON, ki bi ga morala prebrati vsaka predstavnica ženskega spola - pa tudi za moške je sedaj dosti napisanega. Našla sem že veliko nasvetov, ampak sedaj sem pred dilemo. Izbiram namreč škornje z nizko peto. Ker pa sem bolj pri ta suhih, mi vsi škornji "plešejo" okrog meč. Meni se zdi to zelo grdo, če nosiš krilo. Kaj pa ve naredite v takem primeru? bartyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki z omako puttanesca
Jernejev zelenjavni curry