Oblačilni report za jesen-zimo 10-11

mizarka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 988

17. dec 2010 10:22

Rdkapica, ne vem kako in zakaj ampak meni pred časom leplkenje ni delovalo če nisem imela odprtega Worda.  Sedaj dela čisto naromalno. Torej poskusi , odpri word in pojdi na internet. Mogoče deluje.

mizarka(http://mizarka.moj-album.com/

.deklica  

član od: 27.1.2009

sporočila: 107

17. dec 2010 11:12

Zopet nadaljujem temo o škornjih. Zanima me kaj nositi k škornjem, ki pokrivajo kolena? So črni, enostavni, tisti del, ki pokriva kolena, lahko zavihamo navzdol. Zelo podobni so tem na naslednji povezavi; http://www.alpina.si/si/trgovina/artikli/?v=art7B2 Torej, kakšna dolžina krila je na te škornje še sprejemljiva? .deklica

sara.vidmar  

član od: 12.1.2005

sporočila: 654

17. dec 2010 11:36

.deklica je napisal/a:
Zopet nadaljujem temo o škornjih. Zanima me kaj nositi k škornjem, ki pokrivajo kolena? So črni, enostavni, tisti del, ki pokriva kolena, lahko zavihamo navzdol. Zelo podobni so tem na naslednji povezavi; http://www.alpina.si/si/trgovina/artikli/?v=art7B2 Torej, kakšna dolžina krila je na te škornje še sprejemljiva?

Ogrinjalo, klobuk in meč.

Se opravičujem za tole, ampak meni RES vedno ta muc na pamet pade, ko je govora o teh visokih škornjih, ki se lahko zavihajo.

Pa lep dan vsem, ti, deklica, pa lepo nosi škornje! (Kaj zraven, to ti bodo pa druge povedale. )

sara

.deklica  

član od: 27.1.2009

sporočila: 107

17. dec 2010 11:52

Hehe bom upoštevala nasvet za pusta Sem ena izmed tistih, ki smo blagoslovljene z veliko številko noge in svoje oblačilne želje nekoliko bolj izražamo pri drugih delih oblačilne oprave, kjer ponudba to omogoča. .deklica

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

17. dec 2010 17:33

Deklica, če imaš dolge in suhe noge, si jih natakni čez debele nogavice ali tights-e, daljši pulover pa trench prepasan in boš super.

Ali pa kratko,  res kratko volneno oblekico, ki spominja na daljši pulover. Zimski plašč, malo daljši od oblekice, spet prepasan.

Čez ozke kavbojke in usnjeno jakno zraven pa seveda debel šal.

Nogavice imaš lahko črne ali pa v barvi kože.

Za tiste, ki so bolj moje  sorte: Moji sicer niso čez koleno, se pa zavihajo pod njim. Kombiniram jih z ozkim krilom, dolžine tik nad kolenom ali sredi kolena, s kratko jakno. Puli obleko, prav tako dolžine sredi kolen in celo z Wrap obleko . Ko bodo taki škornji iz mode, bom tisti del, ki se zaviha odrezala in bom imela čisto nove škornje.

Vanja

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

18. dec 2010 14:14

K vsemu tistemu, kar je Vanja napisala o škornjih čez koleno (se strinjam z vsem), dodajam tole:Škornje čez koleno se kombinira s/z:

-oblekicami do kolena

-kratkimi hlačamii

-v škornje se lepo zabašejo tudi širše haremske hlače in vse skupaj zelo mušketirsko izpade. Jaz take hlače potem kombiniram še s črno leder jaknico ali pa s pletenimi puloverji in je zelo edgy

- Karirasta krila (nekaj v stilu škotskega kara, zraven velik črn puli in črni škornji)

- dolga krila z razporkom (okej, to je že za medium level)

Hope this helps

Vendelina jr.

Čarli08  

član od: 4.1.2010

sporočila: 275

19. dec 2010 14:33

Vendelina jr. je napisal/a:

-v škornje se lepo zabašejo tudi širše haremske hlače in vse skupaj zelo mušketirsko izpade. Jaz take hlače potem kombiniram še s črno leder jaknico ali pa s pletenimi puloverji in je zelo edgy Vendelina jr.

Haremske hlače verjetno odpadejo za tiste, ki ne presežejo 160cm .... Čarli08

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

19. dec 2010 17:13

Čarli08 je napisal/a:
Vendelina jr. je napisal/a:

-v škornje se lepo zabašejo tudi širše haremske hlače in vse skupaj zelo mušketirsko izpade. Jaz take hlače potem kombiniram še s črno leder jaknico ali pa s pletenimi puloverji in je zelo edgy

Vendelina jr.

Haremske hlače verjetno odpadejo za tiste, ki ne presežejo 160cm ....

Čarli08

O teh smo govorile lansko, mogoče zimsko sezono. Sva z Vendelino nasprotnim mnenj:  Po moje bi se morale upokojiti istočasno, ko se jeupokojil MC Hammer . Te hlače povečajo še tako micene zadnjice!

Vanja

Vendelina jr.  

19. dec 2010 20:20

Hja, Čarli, res je.

V resnici gre za zelo zahteven kroj, za katerega je treba imeti vsaj končan medium level v oblačenju, plus postava mora tak kroj prenesti.

Vendelina jr.

Vendelina jr.  

20. dec 2010 21:53

Tule je kolaž dobrih kombinacij v izboru Tommyja Tona. Kjer se še enkrat pokaže, da človek ali ima stil ali ga pa nima in če ga nima, mu tudi dizajnerske stvari ne morejo pomagati.

http://www.style.com/trendsshopping/stylenotes/122

Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti