22. nov 2010 7:20
Ojoj te barve ... zdaj gruntam kako zgleda petrolej ... zadnjič se dva dni nisem mogla spomnit, kako se reče bakreni ... Čarli08
22. nov 2010 7:20
Ojoj te barve ... zdaj gruntam kako zgleda petrolej ... zadnjič se dva dni nisem mogla spomnit, kako se reče bakreni ... Čarli08
22. nov 2010 11:27
Po moje (in tudi striček gugl mi je pritrdil ) izgleda petrolej zelena nekako takole: http://www.google.si/images?hl=sl&source=imghp=
lp
cervus
22. nov 2010 11:32
Košuta je napisal/a: |
Morda katera ve, kje pri nas kupiti takšne in podobne nogavice? http://www.urbanoutfitters.co.uk/content/ebiz/urbanoutfitters/ Hvala Košuta |
Ne vem, ali si jih že kupila ali ne...danes sem zelo podobne videla v Nami v pritličju.
LPsaša
saša
23. nov 2010 8:49
Spagon, vem, katere imaš v mislih, saj sem jih že v soboto dopoldne našla točno v Nami. Jih tudi ni bilo mogoče zgrešiti, ko imajo pa tako lepo razstavljene. Hvala za prijaznost
Košuta
25. nov 2010 7:56
Ogledano imam malo modro oblekco, ki mi stoji kot ulita in v njej ne zgledam 10 let starejša - to se mi namreč dogaja v večini t.i. malih oblekc. Je iz mehko padajočega jeseyja, ki lepo objame telo, a se nanj ne prilepi, problem pa je v tem, da je brez rokavov. Kako in s čim naj tako oblekco kombiniram? Če dodam še jakno v modri barvi, sem spet kot stara mama, v jakni drugih barv oblekca ne pride do izraza. Prosim, svetujte.
25. nov 2010 9:34
Andrejka, praviloma je sicer tako, da če nimamo dveh-treh stvari za zraven že doma, zadeve ne vzamemo. Ampak včasih si pa lahko privoščimo izjemo. Če ti je tista oblekica tako všeč, jo kar kupi. Čaka nate. Ko bo v domači omari, boš pa kar naenkrat okoli sebe in v trgovinah videla maso dobrih stvarih za kombiniranje.
Na primer:
Moder blazer, v katerem "zgledaš kot stara mama", samo če okoli blazerja dodaš kak pas (modro-zlat ali pa zlat) boš pa zgledala kot "tvoja hči". Te pa opozarjam, da je moder blazer treba dlje časa pomerjati (enako kot črnega) in ko najdeš dober kroj, gra tista stvar na čisto vse... skoraj. Morda še nisi našla dobrega kroja.
Potem si daš na seznam kosov, ki jih moraš imeti in ko kaj takega najdeš, kar kupi, sezona gor ali dol in sicer: krakta jaknica v zlati barvi in kratka jaknica v srebrni barvi (po možnosti bo casual kroj, samo stvar se mora svetiti, ko jo vidiš, itak veš, da je ta prava), jaz sem en kos tako našla, enega pa še ne, ampak enkrat ga že bom..... Ta dva kosa potem človek lahko kombinira z več-ali manj vsem, kar ima v garderobi.
Če misliš, da "deluješ 10 let starejše" - velikokrat tak občutek naredi napačna frizura in mejkap. Še največkrat napačna frizura (celo večkrat kot ne-najbolj-posrečeno-zložena- oblačila). Kdaj si zadnjič spremenila frizuro?
Vendelina jr.
25. nov 2010 14:11
andrejka je napisal/a: |
Ogledano imam malo modro oblekco, ki mi stoji kot ulita in v njej ne zgledam 10 let starejša - to se mi namreč dogaja v večini t.i. malih oblekc. Je iz mehko padajočega jeseyja, ki lepo objame telo, a se nanj ne prilepi, problem pa je v tem, da je brez rokavov.Prosim, svetujte. |
Če sem prav razumela, gledaš oblekico, ki se jim v anglešini reče "sheath dress" in mnogo dekletom lepo pristojijo. Če si jo boš kupila, boš "super stylish", ker se jih še vedno povsod nosi in za vse priložnosti. Jaz jih nosim na tak način kot je na slikicah in se ne "počutim" kot stara mama.
Modna in mladostna boš pa takole. Sliki si vzemi samo kot idejo, kako obleči jopico k taki obleki.
Prva kombinacija je za malo bolj pogumne, kar se torbice tiče, zraven lahko imaš lahko kakršnekoli čevlje s petkami. Pravzaprav je za čez dan ogrlica "too much". Jaz bi raje imela veliko zapestnico.
Pas naj bo enobarven ali pisan, širok k dolgi jopi, tanek h kratki:
No, upam, da tele oblekice ne bodo nikoli šle iz mode.
Kar je še najbolje, prepričana sem, da imaš kar nekaj stvari v garderobi, ki bi se podale k obleki.
Vanja
Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 25.nov 2010 14:29
25. nov 2010 14:49
Najlepša hvala za ideje. Že grem po oblekco.
25. nov 2010 15:55
Uh, pa še eno idejo imam: Lepo se skombinira z belo moževo srajco namesto jopice, zavihanimi rokavi in zanimivim pasom. Zapestnica ali verižica in visoke petke.
VanjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni
Jernejeva sadna torta s smetano