3. jan 2011 9:13
kaj ste se pa zdj v ta narečje zapičl? vse se da razumet :) pa ne bodte tko nestrpni kt kadilc k mu je zmanjkal čikov haha :P Sama sem kadila od 13-ga do 21-ga leta, zdaj pa že skoraj 2 leti ne več. Nisem kadila iz navade, ker bi kadarkoli brez problema ostala cel dan ali 2 brez čika. Sem pa imela škatlo za 1-2 dni in vsak čik sem pokadila z največjim užitkom. Takoj zjutraj ob kavi, na poti v šolo (ja, sama na ulici), kdaj še enga na postaji, če sem dolg čakala na bus... med vsakim odmorom... Kadila sem tud takrat, ko sem imela najbolj boleče angine... Vmes sem že nahala za 3 mesce, pa smo šli s prjatli na morje pa sm spet začela... Pa se potem nisem nikol več ukvarjala s prenehanjem... Ker sem preveč rada kadila :) Potem sem pa spet začela z zmanjševanjem, omejevanjem in podobnimi oslarijami (do 10 na dan, do 5 na dan) pa to nikamor ni peljalo. In en dan sem si rekla "zdj je pa zadost", prjatlci sm dala še tiste pol škatle čikov in rekla da ne kadim več. TRMA je tuki najbl pomembna in js jo na srečo kr mam :) Fizično nism rabla čika, kr mislm d je to kr neki, da se "telo navad na nikotin in ga rab". sam parkrat na dan si rečeš NE in to je to :) Po 2h mescih nekajenja sm čist za hec probala en dim, pa sm začela kašlat, tko ogabno je blo d mi je blo takoj žal za tistih 8 let kajenja... Kaj nj rečem... trmo v roke (glavo) pa bo ratal ;) LP tinnna