2. jan 2011 16:32
Pr šparaji s ti n puzna? Zrečuni kulk si n tedn zpraula z mrtvašk klinčk dej usak tedn tuk n strn pa s ti bo puznal. selotejp Sporočilo je spremenil(a) selotejp dne 02. 2011 16:37
2. jan 2011 16:32
Pr šparaji s ti n puzna? Zrečuni kulk si n tedn zpraula z mrtvašk klinčk dej usak tedn tuk n strn pa s ti bo puznal. selotejp Sporočilo je spremenil(a) selotejp dne 02. 2011 16:37
2. jan 2011 18:06
selotejp je napisal/a: |
Pr šparaji s ti n puzna? Zrečuni kulk si n tedn zpraula z mrtvašk klinčk dej usak tedn tuk n strn pa s ti bo puznal. selotejp Sporočilo je spremenil(a) selotejp dne 02. 2011 16:37 |
Saj nočem biti nesramna,ampak kakšno narečje je pa tole
kriznana
2. jan 2011 18:32
EEE,selotejp,gdaj pa gdaj si vzami cajt za dolžino čik pauze, pa poglej slovnico. Imam rada napisano besedilo v narečju,pa ne samo jas ,tudi drugi te težko razumejo, saj se delaš norca iz samga sebe.Pa brez zamere.Napiši kaj bolj razumljivega,vem kaj želiš povedat,nisem še računala koliko bi privarčevala ,mogoče pa bom gdaj. zaja
2. jan 2011 18:46
Zaja ... ma selotejp prav ( ok, o narečju in to ne bom zgubljala besed).. pri nas so tut govorili, da se ne pozna, da so nehali kadit... Pa sm vztrajala, da se da nastran vsakič ko bi se kupli cigareti... in glej ga zlomka, konec meseca so vsi stali z odprtimi usti koliko se je nabralo.... Je pa res, da če tega ne narediš, se ne pozna...
Petya
2. jan 2011 19:01
kriznana je napisal/a: | ||
Saj nočem biti nesramna,ampak kakšno narečje je pa tole
|
Originalno zasavsko, kriznana ... meni je pa kul
Blanchy
2. jan 2011 19:28
Blanchy, meni se sliši, kot, če bi bila s Cerknice in okolice... res je kul slovinkita
2. jan 2011 19:58
Pogrešam tumpiko bolj kot čike.
tulka
2. jan 2011 20:04
tulka je napisal/a: |
Pogrešam tumpiko bolj kot čike. tulka |
3. jan 2011 0:46
Ja , se strinjam z vama , tulka in Ognjič . Tudi jaz rada berem njene poste , ki me vedno nasmejejo .Ampak ona piše v narečju , je razumljiv in vsaj meni prijeten dialekt .To selotejpovo spakedranščino pa je res težko "prebavit " , na kozlanje mi gre ! Pa brez zamere. manca51
3. jan 2011 1:03
manca51, a nisi prebrala, da tudi selotejp piše v narečju?
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svaljki s čemaževim pestom
Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem