21. apr 2010 23:22
V uvodu sem napisal, da pričakujem izmenjavo vaših izkušenj o Zakonu privlačnosti. Od nekaterih, ki so se oglasili v forumu, pa so se na veliko razpisali, še nisem dobil povratnih informacij. Bi pa na hitro razčistil tisto o okultizmu. Zakon o privlačnosti ni nekakšna črna magija, je zakon ki deluje, če ga priznavamo ali pa ne. Zakaj pa se ni prej govorilo o tem? Znanstveniki so bili obsedeni s tem, da v naš materialni svet vnesejo zakone, ki urejajo naše vesolje. Od Kopernika do Einsteina. Kar dolgo je trajalo, da se je vse postavilo na pravo mesto. Šele kasneje smo začeli razmišljati še o naši miselni naravnanosti. Za primer, tudi Kopernika je cerkev preganjala in njegov zakon se je uveljavil šele čez čas. Pa Newtnov zakon in tako naprej. Nihče ne more preprečiti, da bi se vedenje širilo naprej. NIHČE!! Sedaj, ko smo v dobi informacij in se te širijo z nesluteno hitrostjo, se vedenje o Zakonu privlačnosti zelo hitro širi. Vendar to ni nekaj novega. Zakon privlačnosti je bil prisoten že veliko prej. Omenil bi še enega avtorja, ki mene osebno velikokrat inspirira, Og Mandino. Največji prodajalec na svetu, Največji čudež na svetu itd. Ko preberete kakšno njegovo knjigo boste tudi razumeli Zakon privlačnosti. Še en Slovenec je zelo dobro poznal osnove tega zakona: Martin Kojc je že okrog leta 1930 spisal knjigo, ki govori o tem zakonu. Torej je ta zakon obstajal že veliko prej.
Naj na koncu napišem še kakšno svojo izkušnjo.Tista, ko sem si vizualiziral parkirno mesto je že nekdo omenjal.Rad bi napisal izkušnjo, kako sem premagal osamljenost s pomočjo Zakona privlačnosti. Do svojega tridesetega leta sem bil precej osamljen v svojem življenju. Ob Božiču sem čutil še posebno močno osamljenost. Zaželel sem si, da najdem svojo življenjsko partnerko. In v moje življenje so pričele prihajati ženske. Seveda se moje življenje ni v hipu spremenilo. Trajalo je nekaj let, da sva se našla z mojo bodočo ženo. Kako močna je bila odločitev, da ne bom več sam preživljal Božični večer je prisotna še zdaj in ko pomislim na tisti čas, spoznavam, da sem se takrat odločil, da vzamem življenje v svoje roke.
Sami smo gospodarji svoje usode.
andrejcek