2. mar 2010 6:44
Ežoj, zdaj pa srečno naprej! Mi pa čakamo tvoje javljanje ursula-ce
2. mar 2010 6:44
Ežoj, zdaj pa srečno naprej! Mi pa čakamo tvoje javljanje ursula-ce
2. mar 2010 7:39
Človek ne more verjet, do česa te lahko en ežoj pripravi - zjutraj, ko vstaneš, najprej na računalnik pogledat, če je živ, če je zdrav, če je mozoljast ali je mogoče samo lačen - in hvala bogu, je samo lačen.
Srečno še naprej, ežoj
rrr
2. mar 2010 7:43
Jao, mi tukaj že par dni komajda dihamo in ves čas klikamo na tole temo, potem pa pride ežoj in nas potolaži, da zaradi tistih zlikanih gat nima izpuščajev po ritki........huuuuuuudoooooo Srečno še naprej in please, ne sekiraj nas več blažkaa
2. mar 2010 7:45
Hvala bogu , da si živ in zdrav ! Bom malo bolj mirno spala . Bernarda
2. mar 2010 7:53
Tole te bo pa drago prišlo...še v sanjah ni miru pred teboj! Ognjič
2. mar 2010 7:54
Ežoj ... sam, da si živ in zdrav.
Btw, vino tinto = rdeče vino (sam tam je najbrž malce bolj temno). Jaz bi ga tud z veseljem kakšen kozarček.
Blanchy
2. mar 2010 7:55
Tudi meni je odleglo, ko si se javil. Komaj čakam na nadaljevanje, srečno 5rusa
2. mar 2010 8:03
Ežoj, na tvoje zdravje in podvige bom spila kozarec vina. Srečno še naprej! Migla
2. mar 2010 8:09
Ežoj, glavno, da nisi dobil izpuščajev! A to pomeni, da boš zdaj začel še gate likat? Odleglo jaaa, ti pa o izpuščajih Srečno pot! kuharica Mici
2. mar 2010 8:26
Blanchy je napisal/a: |
Btw, vino tinto = rdeče vino (sam tam je najbrž malce bolj temno). Jaz bi ga tud z veseljem kakšen kozarček. Blanchy |
Jao, jao, ura je bila 7.54. In ti bi kar zakone kršila.....
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sladki greh
Praženo zelje s krvavicami in krompirjem