1. mar 2010 15:06
Da ne bo naš ežoj, ko se bo hotel javiti na "svojem" forumu, le-tega predolgo iskal, dajem zadevo v ospredje
rrr
1. mar 2010 15:06
Da ne bo naš ežoj, ko se bo hotel javiti na "svojem" forumu, le-tega predolgo iskal, dajem zadevo v ospredje
rrr
1. mar 2010 17:39
Ežoj, kje si?
P.S.
Dajem temo na vrh!
1. mar 2010 20:19
Danes sem pa tudi že ene miljavžentkrat pogledala, če je kaj novega... Ognjič
1. mar 2010 20:31
Se mi zdi, da Ežoj hladi korazone prestrašenim čikitam. Bo imel težave za povratek in upam, da mu bo država plačala kak dan bivanja.
Dobro, da je šparoven.
F r i n a
1. mar 2010 20:41
Ežoj ???????????? smo pa firbčni reza
2. mar 2010 2:44
Ola, evo mene, vem, da vas je najbolj skrbelo za izpuscaje. Vse je OK, nobenih izpuscajev, dokazila zal nimam. Sam se nisem mogel slikat, da bi koga fehtal mi nekam nerodno, pa se ne verjamem, da bi sef bil vesel, ce bi objavil to fotografijo . Drugac, na ladji so povedali, da je bil hud potres, da je veliko porusenega, da so tudi nekatere stavbe v Santiagu porusene, in da je letalisce zaprto. Ko so to povedali sem bil sam, potem pa poiscem " cimera " spanca, racunam govori spansko, je sigurno vec razumel ( pa tudi, po spansko so govorili veliko vec ). On pa ni nic slisal in ni nic vedel. Potem so cez nekaj ur, prilepili 12 listov, menda agencijskih novic, na steno v spanscini, in tam je pisalo enako, pa sklicevanje na ameriske podatke o potresu, pa, na ladijskem razglasu so povedali, da sicer je nevarnost cunamijev, vendar za ladjo to ne pride v postev, v nevarnosti so otoki ( se mi zdi Fernandez ). Jaz sem osebno vprasal mozakarja, ki je na ladji za stike s potniki, rekel je, da tudi on ne zna nic vec. Danes ( v ponedeljek ) so na ladji povedali, da je letalisce v Santiagu se zaprto, potniki, ki bi mogli odidit s tega letalisca, naj gredo z avtobusom v Mendozo v Argentini, in od tam naprej. Mi smo mogli pidit v Pt. Natale danes ob 11, prisli ob treh, ob petih sem imel avtobus za Punta Arenas, voznja traja tri ure, potem sem nasel hostl, ( seveda so mojo sobo, ki je bila rezervirana pred mesecem dni, oddali ) in mi nekako nasli sobo, se ne vem kolk opravicevali, ker ni TV v sobi. Ker sem bil lacem ( ceprav so na ladji dodatno postregli kosilo, zaradi zamude ), sem bil lacen, nasel " gostilno " narocil peskado frio in vino tinto ( bom res mogel pogledat v slovar, kaj je to pravzaprav ), bolo je pa dobro. V glavnem, nobenih izpuscajev, bodi za danes ( pri meni je 22 45 ) dovolj, lep pozdrav iz Punta Arenasa ezojneznan uporabnik
2. mar 2010 4:05
Ko bi ti slišal, kako zdajle bobni tukaj pri nas! Vsi tile kamni, ki se valijo od naših src... Čim manj izpuščajev še naprej! japaja
2. mar 2010 6:03
Bravo, Ežoj, da se javil! Srečno še naprej.....
japaja, tudi mene je nekaj zbudilo,
Balenka
Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 02. 2010 17:35
2. mar 2010 6:06
pričakovala sem enega prestrašenega, sestradanega , on pa bogi samo lačen.
Veš kako nam je odleglo Taki kamni bodo frčali po Sloveniji od veselja.
Dobra korenina ne pozebe kar tako, a ne? Srečnoooo!!!!
Pozdravček!
2. mar 2010 6:38
Ooo, tale Punta Arenas pa ni ravno majhna vasica, kot sem si predstavljala . Google-Earth lepo pokaže in tako poveča, da sem lahko celo ežoja videla, kako se sprehaja po ulicah .
Torej je šlo vse po sreči - in tudi naprej bo, boš videl
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zdrava orehova potica
Mini čokoladni hlebčki