Oblačilni reporta za pomlad 2010

nina _  

član od: 31.10.2008

sporočila: 156

27. mar 2010 18:35

Go girl! Jaz nosim predvsem hlače, iz praktičnega vidika, mi je pa res lepo videt žensko v krilu ali obleki - se mi zdi da je bilo tega vedno manj, zdaj pa se spet vrača. Pogledala sem si nove kolekcije prej naštetih trgovin na internetu, videla nekaj zanimivega pri Pull&Bear, tako, da bom šla malce pofirbcat naslednji teden... Pri H&M pa imajo t.i. Garden kolekcijo, ki pa je res... zanimiva; skratka ogromno cvetličnih vzorcev, barv, tudi same oblike spominjajo na rože. Zame malce preveč vsega. @ Vendelina Jr.: Sem brala že takrat (moram priznat, da zelo pogosto visim na kulinariki, čeprav se ne oglašam tako pogosto), imam (recimo da) postavo peščene ure, dokaj skladno, samo vse na mene tudi ne paše... Se mi zdi, da mi manjka še predvsem kilometrina in predvidevanje, kako oblačilo izgleda oblečeno. Se mi zdi, da sploh rada gledam zadeve, ki izgledajo odlično na obešalniku, oblečene pa malce manj. Še ena prošnja. Ne spada ravno sem, ampak... Moja mama je res super ženska, ampak da premalo nase. V zadnjem času je precej shujšala in seveda posledično potrebuje manjši modrček. Sama zanj ni pripravljena odšteti praktično nič, zato bi ji ga rada kupila jaz. Rabila pa bi nekje 85 D. Sama ne vem, kje iskati (razen mogoče Lisca?), ker sem malce manj obdarjena :), bi ji pa rada kupila nekaj kvalitetnega, cena ni tako pomembna. Any idea? nina _ Sporočilo je spremenil(a) nina _ dne 27. 2010 19:01

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

28. mar 2010 19:49

draga nina, se bojim, da bo z modrčkom zelo težko - ne zaradi številke, ker se danes dobi že tako rekoč vse, ampak zato, ker je vsaka pač malenkost drugače narejena in ga je treba v vsakem primeru poskusti - ker je 85D od proizvajalca do proizvajalca in od modela do modela lahko precej različna - smo pač različnih oblik. Ni druge, mamo bo treba zlepa ali zgrda zvleči v trgovino (saj vem, saj vem kaj boš rekla - hvala enako, imam tudi jaz mamo!). Veliko dobrih živcev ti želim, lep pozdrav Sonja

nina _  

član od: 31.10.2008

sporočila: 156

28. mar 2010 22:27

Hvala, sem si kar mislila kakšen bo odgovor. Samo jaz računam na to, da tudi če kroj ne bo tapravi, bo vsaj malo bolje - če ne jo bom pa poslala zamenjat (mama denarja tudi ne bi kar pustila v trgovini) nina _

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

29. mar 2010 5:24

Nina, podari ji darilni bon za kakšen butik s perilom. Danes je izbira tako velika, da bo sigurno kaj našla. Pa še lepo ji bodo pomagali s pravo številko.

Vanja

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

29. mar 2010 9:13

Pa čakajte no, punce, pa saj je čisto okej kaj početi skupaj z mamo. Malo z mamo po mestu pa na kavo in tortico, pa kak romantičen ali pa sploh girlie film pogledat, pa potem še malo do linžerije... Ker, naše mame so tudi ženske in punce in jim je v resnici poln kufer tega, da bi morale stalno nekaj vzgajati svoje odrasle otroke in da bi morale stalno imeti mnenje, ki se razlikuje od hčerinega mnenja. Pa tudi, nobena mama v resnici ne misli, da se mora zato, ker je "mama", ves čas nekaj žrtvovati in ves čas nekaj postavljati na zadnje mesto. Čisto vsaki mami paše nova frizurica pa nov modrček in te stvari, zgolj zato, ker imajo te gospe otroke, še ne pomeni, da so nehale živeti. Dajte si no malo luksuza, pa spoznajte svoje mame in ne jih klicati samo takrat, kadar kaj rabite od njih.... Nina, ti se pa javi na ZS, na "individualni Vendelinin tečaj oblačenja in nakupovanja", v dveh urah več-ali-manj naučim vsako. Vendelina jr.

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

30. mar 2010 7:08

Vendelina jr. je napisal/a:
  ................................................................................

..................................................................................................................

Nina, ti se pa javi na ZS, na "individualni Vendelinin tečaj oblačenja in nakupovanja", v dveh urah več-ali-manj naučim vsako.Vendelina jr.

Vendy, a se ti lahko pridružim, sicer ne kot tečajnik, kot učitelj. Sem zelo dober kot pomoč pri preizkušanju linžerije.................

ežoj

Vendelina jr.  

30. mar 2010 8:54

Keep on dreaming.... Vendelina jr.

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

30. mar 2010 9:13

Jaz grem tudi rada z mamo v mesto, bodisi kaj kupit, bodisi kar tako. Kupovat je sploh zanimivo, ker so mame včasih v stilu "eh, pa saj tega ne potrebujem", ali je predrago in podobno. Pa se potem mal prepričujemo in ko se pustijo hčeram prepričat, smo vsi veseli in zadovoljni. Še posebej mame, ko so tako lepo napravljene v novih oblačilih.

Kaže, da tudi moja hči rada gre z mano. Si vzameva kak dopoldan ali popoldan, včasih tudi ves dan, samo zase in hodiva naokoli, gledava, če kaj najdeva kupiva, če ne, tudi prav. Klepetava, spijeva kozarček penine, kavo, greva kaj dobrega pojest, pa spet malo pohajkujeva, včasih me prepriča, da si kaj kupim, česar si sama ne bi, pa jaz njo prepričam, naj si kaj vzame, če ni čisto prepričana ali ji pristoji ali ne...

Tako  da se jaz nekako kar navdušujem nad Vendyjino zamislijo.

Mamamia

mamamia

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

30. mar 2010 20:38

mame so take in drugačne, moja mama je najboljša mama, ampak z njo gledat girlie fillm pa potem še malo v šoping po linžerijo....keep on dreaming, Vendelina. Ti pa - v sicer zelo redkih trenutkih - tako mamo vseeno čisto malo zavidam. Pa uspešno zapravljanje, ko bosta naslednjič v elementu! Sonja

Vendelina jr.  

31. mar 2010 9:05

Ah, Sonja, če imata z mamo lep odnos, je okej. Pač ne šopingirata. Dokler imata neke skupne teme, je vse okej. Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti