27. mar 2010 18:35
Go girl! Jaz nosim predvsem hlače, iz praktičnega vidika, mi je pa res lepo videt žensko v krilu ali obleki - se mi zdi da je bilo tega vedno manj, zdaj pa se spet vrača. Pogledala sem si nove kolekcije prej naštetih trgovin na internetu, videla nekaj zanimivega pri Pull&Bear, tako, da bom šla malce pofirbcat naslednji teden... Pri H&M pa imajo t.i. Garden kolekcijo, ki pa je res... zanimiva; skratka ogromno cvetličnih vzorcev, barv, tudi same oblike spominjajo na rože. Zame malce preveč vsega. @ Vendelina Jr.: Sem brala že takrat (moram priznat, da zelo pogosto visim na kulinariki, čeprav se ne oglašam tako pogosto), imam (recimo da) postavo peščene ure, dokaj skladno, samo vse na mene tudi ne paše... Se mi zdi, da mi manjka še predvsem kilometrina in predvidevanje, kako oblačilo izgleda oblečeno. Se mi zdi, da sploh rada gledam zadeve, ki izgledajo odlično na obešalniku, oblečene pa malce manj. Še ena prošnja. Ne spada ravno sem, ampak... Moja mama je res super ženska, ampak da premalo nase. V zadnjem času je precej shujšala in seveda posledično potrebuje manjši modrček. Sama zanj ni pripravljena odšteti praktično nič, zato bi ji ga rada kupila jaz. Rabila pa bi nekje 85 D. Sama ne vem, kje iskati (razen mogoče Lisca?), ker sem malce manj obdarjena :), bi ji pa rada kupila nekaj kvalitetnega, cena ni tako pomembna. Any idea? nina _ Sporočilo je spremenil(a) nina _ dne 27. 2010 19:01