24. mar 2010 9:02
Viktrojem se zadnja leta izogibam na vse možne načina in mi kar gre. Za gledanje oblekic si v medijih bookiram naslednje evente: Cannes (film), oskarji, bafta, goya in zlati globus. Glede slovesnih eventov v naši državi je pa tako, da za moj okus znata delati obleke Zoran Garevski in deloma tudi Matej Goljat...potem dolgo dolgo dolgo nič..... Darling, brandi, ki jih naštevaš: Aldo shoes so meni bolj orientir na Knez Mihailovi (glede na to, kje tista trgovina je) kot pa čevlji, ki bi jih jaz nosila, ampak vsak pri stopalih se zelo razlikujemo. Glede torbic in oblačil je pa tako: če ima torbica veliko informacije (tipo zakovice, velike rožice, usnjene draperije...) je treba hudičevo paziti, kaj se zraven obleče (se bom to pot izognila diskusiji o cenovnih razredih itd). Npr: zanimiva turikzno-modra torbicia z usnjenimi cvetovi je čisto zanimiva, ampak k taki torbici se da nositi samo nekaj totalno minimalističnega, brez tega hitro človek pade v težek zdrs slabega okusa. Npr, če grem ravno na ta kos (ker se usnjene rožice kar pojavljajo na tistih bagsih) torbio kvadratne oblike z mehkim vrhom in rožicami....to se zmore kombinirati samo z enobarvnimi oblačili in flat shoes recimo temnomoder kombinezon brez rokavov, flatshoes in pač ta prepoznavna torbica (isti štos tudi, če niso rožice, so pa lahko zakovice ali pa franžice različnih barv....) z veliko informacije. Ali pa kombinacija zelo dolgega krila z drapiranim visokimrazporkom in bluzice in flat shoes....Ti dve kombinaciji delujeta. Ampak tako kombinacijo si lhko privošči punca, ki ji tako postava kot plačilni razred taki kombinaciji omogočata. Skratka, če ima punca denar za torbico za dve kombinaciji, potem se lahko igra z oblačili na tak način, če pa tega denarja ni, potem raje svetujem, da se izbere konservativni accesory, ker se potem ne ve čisto natačno, kdaj je bil kupljen. Pri torbicah je tako, da ni treba, da se ve, iz katere sezone so. Vendelina jr.